Ingen tidsfrist for Real Madrid

Real Madrid setter ingen tidsfrist for når sommerhandelen må være avsluttet. Engelske aviser tror Alonso forsvinner. Benítez skal ha mer tro på å beholde Mascherano. Aquilani linket.

Flere av de mer seriøse avisene tror at Xabi Alonso forlater Liverpool til fordel for Real Madrid. Midtbanespilleren skal ha kontaktet Liverpools manager sist fredag og fortalt at han ønsker å forlate klubben og dra til Real Madrid, men unnlot å be om en overgang. Benítez vil riktignok ikke å selge, men det virker nå mindre sannsynlig at den spanske landslagsspilleren fortsetter på Anfield. Benítez skal ha mottatt flere telefonsamtaler fra Alonso i løpet av Confederations Cup, og manageren skal ha blitt mer og mer irritert ettersom Real Madrids interesse for spilleren har økt.

Real Madrid-trener Manuell Pellegrini vil gjerne sluttføre sommerhandelen så fort som mulig, men innrømmer at den spanske hovedstadsklubben ikke har satt noen tidsfrist.
- 27.juli ville vært bra fordi det er da våre landslagsspillere returnerer. Men jeg bryr meg ikke om vi må vente litt lenger dersom det er noe tvil om et kjøp.

- Det er ingen frist. Jeg vet hva jeg ønsker, men jeg ser ikke ut til å få det før vår første preseason-kamp. Troppen må være klar før sesongstart.

Xabi Alonso skal møte opp med resten av Liverpools tropp i Wien på søndag før de reiser til Fjerne Østen for treningskamper mot Thailand og Singapore. Både The Times og irske Independent tror det er lite sannsynlig at Alonso blir med på den turen. Spilleren vil gjerne ha avklart fremtiden sin før helgen. Ifølge The Times vil Liverpool tillate Xabi Alonso å gå til Real Madrid dersom spilleren selv går ut offentlig og uttrykker ønske om et klubbskifte. En overgangssum på £32M bli nevnt.

Real Madrid linkes også til Alvaro Arbeloa og Bayern Münchens Franck Ribery. Ifølge Daily Mail skal også Manchester City interessert i Xabi Alonso, men Mark Hughes tror ikke Liverpool vil selge til City.

Benítez mer positiv angående Mascherano
Rafael Benítez håper nå å beholde Javier Mascherano. Ifølge irske Independent hevder manageren at antydninger om at Mascheranos kone ikke har klart å finne seg til rette i Liverpool har blitt brukt som enn unnskylding. Rafa snakket om å gi argentineren en ny kontrakt mot slutten av forrige sesong, og tror nå at han skal klare å overtale argentineren til å bli værende på Anfield.

Aquilani linket
Sky Sport Italia hevder at Alberto Aquilani kan bli erstatteren dersom Xabi Alonso drar til Real Madrid, men Roma kommer ikke til å skille lag med spilleren for mindre enn £18M i overgangssum. Rafael Benítez skal etter rapportene allerede sendt representanter for å forhøre seg om Aquilanis tilgjengelighet. 25-åringen skrev nylig under en ny kontrakt etter en lang sag hvor Juventus, Inter og Real Madrid viste interesse. Han spilte kun 14 ligakamper forrige sesong grunnet skadeproblemer, men er nå i fin form og klar for en ny sesong.