Insúa henrykt over nettkjenning

Emiliano Insúa er henrykt over å ha scoret sitt første mål for Liverpool, men er skuffet over at laget røk ut av Carling Cup. Fornøyd med spillet sitt, men vet at han ennå kan bli bedre.

Emiliano Insúa scoret et nydelig utligningsmål mot Arsenal i 4.runde av Carling Cup, men Nicklas Bendtner sikret hjemmelaget avansement med nettkjenning i 2.omgang.
- Jeg er virkelig fornøyd med å ha scoret mitt første mål for klubben, men skuffet over å ha tapt kampen. Jeg synes vi spilte bra, uttaler Insúa til Liverpoolfc.tv.

- Vi visste fra tidligere at de er et godt lag, spesielt på hjemmebane, men vi hadde noen gode øyeblikk i kampen.

- Vi satte press på dem hele tiden og forsøkte å holde på ballen. Uheldigvis slapp vi inn to mål og misbukte noen sjanser. Vi klarte ikke å score igjen.

- Jeg ønsker aldri å tape som spiller. Det er det samme for oss alle. Vi er ikke med i Carling Cup mer, men vi har ennå tre turneringer igjen å spille om, så vi må fortsette å forbedre oss.

Liverpool vartet opp med brukbart spill i hovedstaden, og Insúa kommer til å ta med seg gode minner fra sin første nettkjenning.
- Det var et spesielt øyeblikk for meg. Jeg brystet ned ballen og bestemte meg for å klemme til. Jeg kunne ikke tro at den gikk inn, men det var hyggelig. Forhåpentligvis kan jeg score flere mål for laget i fremtiden.

- Nå må vi forsøke å vinne mot Fulham og deretter i Champions League. Vi hadde en flott seier mot Manchester United, og vi har alltid hatt tro på oss selv. Vi vet at vi kan gjøre det bra som lag.

- Vi har et veldig godt lag, og vi må holde det gående.

Argentineren er fornøyd med spillet sitt så langt denne sesongen. Backen ble belønnet med debut på A-landslaget tidligere denne måneden.
- Det har virkelig vært en god sesong for meg, for klubb og landslag, men jeg må holde det gående.

- Jeg vet at jeg fortsatt kan bli bedre, og jeg har mye selvtillit.