Inspirert Spearing får ros

Reservelagstrener Gary Ablett trakk fram Jay Spearing etter midtbanespillerens hattrick mot Bolton, men var skuffet over forsvarsfeil som til slutt ga 3-4 tap.

Jay Spearing vil definitivt ikke ha skadet sine sjanser til å komme med i førstelagstroppen de nærmeste kampene etter en drivende god kamp for reservelaget mot Bolton i går kveld, hvor han scoret Liverpools alle tre mål. Gary Ablett trakk da også fram scouseren da han snakket med LFC TV etter nok et tap.

- Jay ledet oss fra fronten, slik han alltid gjør. Han gjorde det virkelig bra og tok godt vare på de sjansene han fikk. Vi behøvde bare et par spillere til som kunne høyne sitt nivå og gi ham støtte, men dessverre så greide vi ikke det.

- Jeg syntes at vi i første omgang spilte like bra som noen gang tidligere i sesongen, når det dreide seg om pasningspill og å skape sjanser. Vi kunne ha punktert kampen da, men dessverre slapp vi dem inn i kampen igjen etter to feil som ga baklengsmål.

- De to målene vi slapp inn i 2.omgang var skuffende fra et defensivt synspunkt. Vi kunne ikke håndtere deres store nummer ni Makakula, som er en erfaren landslagspiller, og vi måtte betale for det.

- Våre unge gutter fikk en lekse i kveld. De var såret og skuffet i garderoben etterpå. Det er vanskelig å håndtere når man spiller så bra før pause og så ujevnt i de siste 45 minuttene.