Insua vil avslutte med seier

Emiliano Insua ønsker å avslutte sesongen med seier over Tottenham. Venstrebacken tror det er viktig med tanke på neste sesong. Fernando Torres irriterer seg over 14 tapte poeng på hjemmebane.

Emiliano Insua håper at Liverpool kan avslutte sesongen med seier mot Tottenham på søndag, selv om det kun holder til sølv i Premier League. Argentineren mener det er viktig å avslutte årets sesong på en god måte med tanke på neste sesong.

En seier mot Tottenham på søndag vil medføre at Liverpool avslutter årets sesong med 11 ligakamper på rad uten tap. Ti av disse vil da være vunnet.

- Alle ønsker å vinne tittelen, men slik gikk det ikke for oss i år. Manchester United har gått til topps og slikt skjer i fotball, konstaterer Insua til Liverpool Echo.

- Dette betyr bare at vi må se på hvordan vi kan bli bedre, og forhåpentligvis tar vi steget til topps på tabellen neste sesong. Vi kan ikke sette oss ned og synes synd på oss selv. Vi har fortsatt en kamp igjen å spille, og vinner vi den vil vi ha sanket 86 poeng. Det vil være rekord for oss i Premier League.

- Supporterne ønsker også at vi vinner vår siste kamp for sesongen, så vi får gå ut og prøve å gjøre det. Klarer vi å slå Tottenham, vil det være en god måte å avslutte sesongen på. Det vil også holde vinnerrekken gående, noe som er viktig med tanke på neste sesong.

- Vi har lagt veldig hardt press på United, men til syvende og sist var det ikke nok.

For mange poengtap på hjemmebane
Lagkamerat Fernando Torres peker på de 14 poengene som Liverpool avga på hjemmebane som hovedgrunnen til at ligatittelen røk. Han konstaterer at han selv og Steven Gerrard kun har spilt sammen i 14 kamper, og innrømmer at det også kan ha vært en medvirkende årsak til at så mange poeng gikk fløyten på Anfield.

- I januar ga vi fra oss poeng mot Everton på Anfield, og mot Wigan. Dette var poeng som var tapt for alltid. Det samme gjelder poengene vi tapte i uavgjortkampene mot Stoke, Fulham, Manchester City og Arsenal på hjemmebane.