Intervju med advokaten til Michael Shields

Supporterunionen Spirit of Shankly har i dag lagt ut et lengre videointervju med advokaten til Michael Shields på sine nettsider. Billettinformasjon Fiorentina borte.

John Wheate, Michael Shields advokat, har blitt intervjuet av Peter Hooton, som er styremedlem i Spirit of Shankly. Wheate gjennomgår i dette intervjuet hele Shields-saken fra ende til annen. Intervjuet finner du på denne linken.

Billettinfo Fiorentina borte
Billettkontoret på Anfield opplyser at Liverpool FC har mottatt 2450 billetter til Champions League-kampen mot Fiorentina på Stadio Artemio Franchi tirsdag om en uke. Billettene koster £25, og blir solgt til supportere som var på alle fem bortekampene i Champions League i fjor fra og med i morgen (Marseille, Atletico Madrid, PSV Eindhoven, Real Madrid og Chelsea). Fra og med torsdag morgen selges det så billetter til de som har registrert fire av disse kampene på sine kort. Dersom det blir billetter igjen etter dette salget, vil det komme ny opplysninger hvordan salget av disse vil foregå torsdag ettermiddag.