Intet nytt om Aggers kontrakt

Agent Per Steffensen har intet nytt å meddele angående situasjonen til Daniel Agger. Adam Hammill ønsker seg tilbake til Blackpool. Stoke-debutant tror forsatt på Liverpool.

Daniel Aggers agent, Per Steffensen, har uttalt seg til italiensk media angående at hans klient har blitt linket til AC Milan den siste tiden.

- Jeg ønsker ikke å kommentere saken. Det eneste jeg kan si for sikkert i dag er at Daniel fortsatt er Liverpool-spiller. Hans kontrakt løper ut sommeren 2010, så du får spørre klubben, siteres Steffensen av Calcio Mercato.

Hammill ønsker seg tilbake til Blackpool
Adam Hammill har kommet med indikasjoner på at han ønsker seg tilbake til Blackpool på et nytt utlån, og på Bloomfield Road står man klare til å ta i mot vingen med åpne armer. Det melder The Blackpool Gazette.

Hammill ble hentet tilbake til Liverpool ved nyttårsskiftet, da Rafael Benitez ønsket å vurdere hele troppen. Craig Lindfield og Godwin Antwi ble også hentet hjem, henholdsvis fra Bournemouth og Tranmere. Benitez har imidlertid muligheten til å låne ut spillerne på nytt ut denne måneden. Hammill, som spilte 23 kamper for Blackpool i løpet av høstsesongen, er meget lysten på mer førstelagsspill.

- Utlånet i Blackpool har gjort meg godt. Jeg trivdes i klubben, så jeg ønsker å reise tilbake dit og være der ut sesongen, sier Hammill til lokalavisen i badebyen.

- Til syvende og sist er målet å spille seg inn på Liverpools førstelag, men jeg innser at det er en trinnvis prosess, legger han til.

- Adam vil være i Liverpool en uke til, slik at de får vurdere spillerstallen sin. Men vi kan ikke vente lenge på ham. Vi må få inn spillere for vårsesongen ganske raskt. Venter vi to uker på Adam Hammill, vil han gå glipp av 3-4 kamper. Kampene kommer som perler på en snor nå, og vi trenger alle de poengene vi kan få. Så vi må få avklart dette ganske raskt, sier Blackpools midlertidige manager Tony Parkes.

Debutant med tro på Liverpool
Den tidligere West Ham-spilleren Matthew Etherington debuterte for Stoke i lørdagens kamp mot Liverpool. Selv om vingens nye lag klarte å holde serielederen til uavgjort, tror Etherington fortsatt at de røde har potensial til å vinne ligaen.

- Jeg har spilt mot United for West Ham denne sesongen, men var ikke med mot Chelsea fordi jeg var skadet. Jeg synes Liverpool ser ut som potensielle ligamestere, sier 27-åringen til Liverpool Daily Post.

- Det er veldig jevnt i teten i år. Jeg tror United er alles favoritter ettersom de er regjerende mestere, men Liverpool har gjort det bra og plukket jevnt med poeng hele sesongen. Jeg tror definitivt de vil være involvert, legger han til.

Om lørdagens kamp hadde Etherington følgende å si:

- De første 20 minuttene dominerte Liverpool kampen, men etter det klarte de ikke å skape sjanser eller trenge gjennom vår midtbane og backfirer, noe som vår manager hadde vektlagt at var viktig at de ikke klarte.

- Vi trodde Torres ville starte kampen, men både han og Keane var på benken. Likevel har de kvalitetsspillere over hele banen, så vi visste det ville bli tøft. Jeg syntes vi mer enn matchet dem.

- Gerrard hadde en sjanse helt på tampen, men vi hadde også sjanser til å vinne kampen. Vi er kanskje litt skuffet, men vi møtte seierlederen og vi tok poeng fra dem, så det bør gi oss selvtillit.