Itandje ber om tilgivelse

Charles Itandje hevder at han elsker å spille for Liverpool, og ber nå supporterne og Hillsborough-familiene om tilgivelse. Les Lawson mener at franskmannen bør få sparken.

- Jeg er virkelig veldig lei meg dersom jeg har påført familiene som mistet sine kjære smerte. Jeg har stor respekt for alle de sørgende familiene og Liverpool-fansen, og det var aldri meningen å fornærme eller såre dem, sier reservemålvakten til BBC Sport.

- Det hele er en stor misforståelse, og jeg er ekstremt lei meg. Jeg oppfører meg normalt ikke slik som dette. Det er ikke min måte å være på. Ja, jeg er alltid glad, men det var ikke meningen å såre noen.

- Jeg elsker å spille for Liverpool, og jeg håper folk kan tilgi meg, avslutter han.

Mener Itandje bør få sparken
Les Lawson, som er sekretær i Merseyside Branch av Liverpools offisielle supporterklubb, er imidlertid ikke rede til å tilgi Itandje:

- Jeg mener han burde få sparken. Det finnes ingen unnskyldning for ikke å vise de 96 ofrene respekt. Det var en trist og alvorstynget seremoni, og det han gjør er en skam.

- Det er bra at Liverpool FC har reagert kjapt og suspendert ham, men jeg synes ikke han skal få sette sin fot innenfor klubben igjen noen gang.