Jamie fikk nytt tilbud fra England

Fabio Capello ønsket Jamie Carragher tilbake i den engelske landslagtroppen. Carra avslappet til ny kontrakt, men er bekymret hvis det ikke blir topp fire denne sesongen.

- Det var meningen at jeg skulle møte Franco Baldini (red: assistent til Fabio Capello) for en samtale for et år siden, men jeg sa nei i siste minutt, forteller Jamie Carragher til The Times. - Det var mest av høflighet at jeg først gikk med på det.

- Jeg tror ikke min situasjon ville ha blitt forandret dersom jeg kom med i troppen igjen. John Terry og Rio Ferdinand er førstevalget og de er to av de beste midtstopperne i verden.

- Det kan være at jeg ville ha fått ti landskamper til de siste par årene siden Rio og John har vært ute en el kamper, men du kan ikke be om et bedre midtstopperpar foran et VM, sier spilleren som står igjen med 34 landskamper for England.

- Jeg tror England har en god sjanse. Jeg antar at dersom de reiste ned og vant, ville folk si til meg "hvilken feil det var", men hvem vet om Capello ville ha tatt meg med i troppen? Du kan ikke se tilbake, du kan bare gjøre hva som er beste for deg der og da. Hvis de gjør det bra, da gjør de det bra.

- Jeg har lest at jeg skal presse på for å få en ny kontrakt, men det stemmer definitivt ikke, fortsetter 31-åringen.

- Klubben har ikke nevnt noe overfor meg og de har de heller ingen plikt til. Jeg kommer definitivt ikke til å lage noe oppstyr over det.

- Jeg har vært her siden jeg var ni og det er ingen problemer. Klubben har mye å ordne, på og utenfor banen. Jeg har fortsatt 18 måneder igjen, noe som er lang tid i fotball, så Gud vet hva som kommer til å skje.

- Den eneste bekymringen jeg har er hvis vi ikke kommer blant topp fire. Tidligere var det ikke så vesentlig da vi følte, og det med all respekt, at med klubber som Leeds, Newcastle og et år Everton, ville vi komme foran det påfølgende året.

- Denne sesongen er det imidlertid Man City, og med de pengene som de har vil det være til stor bekymring. Skulle de komme blant de fire første, og det vil til slutt skje med den økonomiske backingen de har, vil det bli vanskelig å få dem ut igjen.