Jamie tror klimaet gjorde spillerne bra

Jamie Carragher tror klimaet i Thailand og Singapore har hjulpet Liverpools forberedelser for den nye sesongen. Steve McMahon blir ikke Newcastle-eier.

Godt klima
Jamie Carragher tror at de klimatiske forholdene i Det fjerne Østen har gjort Liverpool-spillerne bra i forberedelsene til 2009/10-sesongen. Liverpool spilte i høy temperatur og luftfuktighet i kampene mot Thailand og Singapore, men Carragher sier til liverpoolfc.tv at han og medspillerne bare har godt av de klimatiske forholdene.

- Hovedsaken på dette tidspunkt av sesongen er å bli i god form. Å oppleve sånt klima som vi gjorde i Bangkok og Singapore har definitivt hjulpet oss, sier Liverpools nummer 23.

Liverpool spilte som kjent 1-1 mot Thailand, før de kunne bokføre sin første seier i pre-season i 5-0-seieren over Singapore sist søndag.

- Det var virkelig godt å bokføre den første seieren etter tre kamper på rad uten en seier. Det var godt å score fem for supporterne våre, sier Carragher.

- Det var en fantastisk måte å avslutte Asia-turen på. Å oppleve den fantastiske støtten vi har i Asia har vært fantastisk å oppleve. Den har vokst mye siden sist vi var der.

I Steven Gerrards fravær var Carragher stand-in-kaptein og mottok trofeet for seieren i Merlion Cup. Nå gir han kapteinsbåndet tilbake til Steven.

- Forhåpentligvis er stevie mannen som vil ta i mot trofeene når det virkelige pokalen deles ut om ti måneder, sier Carra.

McMahon trakk seg
Steve McMahon blir ikke medeier av Newcastle United. McMahon er kommersiell direktør for en gruppe kalt Profitable Group. Men nå har gruppen bestemt seg for å trekke budet på Championship-klubben. McMahon skylder på dagens eier Mike Ashley for at de nå har trukket seg fra kjøpet.

- Vi leverte inn et bud, men har ikke hatt kontakt med klubben. Ingen kommunikasjon, ingen respons, ingenting. Hvis det er sånn de ønsker å drive sine forretninger, så lykke til til dem. Jeg føler virkelig med supporterne som fortjener mye mye mer, sier den tidligere Liverpool-spilleren.