Johnson forventes klar

Liverpool Daily Post skriver at Glen Johnson forventes å bli klar til møtet med City. Aurelio, Benayoun og Riera har også en sjanse til å rekke oppgjøret. Kontroversiell klinikk under lupen.

Glen Johnson har returnert fra revolusjonerende behandling i Serbia. Rafael Benítez tror Glen Johnson kan fremstå som en av de beste høyrebackene i Europa.

Johnson har besøkt kontroversielle Mariana Kovacevic i et forsøk på å få bukt med leggskaden som førte til at han måtte melde forfall til Englands landskamp mot Brasil sist helg. Backen reiste til Kovacevic sammen med Fabio Aurelio. Den serbiske kvinnen er kjent for å behandle sportsutøvere med morkakevæske. Yossi Beanyoun og Albert Riera ble vesentlig bedre etter lignende behandling tidligere i uken.

Glen Johnson forventes å bli klar til møtet med Manchester City i morgen, skriver Liverpool Daily Post. Ifølge Daily Telegraph deltok spilleren på en hel treningsøkt i går.

Jonson har blitt kritisert for sitt forsvarsspill på landslaget, men Benítez er overbevist om at Johnson allerede er blant Europas beste høyrebacker.

- Jeg er overrasket at alle fortsatt spør om Glen. Jeg synes han er en veldig god spiller. Han er ivrig etter å lære. Han vet at han kan bli bedre i forsvar. Hvis dere analyserer balansen mellom hans forsvars- og angrepsspill, så er han en veldig god spiller, uttaler Benítez ifølge Liverpool Daily Post.

- Han er en trussel for det andre laget hele tiden. Han må forbedre seg i forsvar. Dersom han fortsetter å gå fremover, vil han bli vanskeligere å håndtere for motstanderen.

- Hvordan blir han bedre? Det første er å forstå spillet og problemene. Deretter vil han bli bedre. Men han er ivrig etter å lære, så vi får se hvordan fremgangen hans blir nå.

- Han er en av de beste i Europa, 100%. Når man analyserer styrkene og svakheten i spillet hans, er han meget god.

- Problemene han har hatt er ikke så ille som folk tror. Når han går fremover, er han en trussel. Vi må utvikle forsvarsspillet hans. Han må forbedre seg på litt av alt, det er ikke bare forsvar eller ballinnehav, men det er litt av alt.

- I forsvar er det et spørsmål om mentalitet. Det er et par ting vi kan ordne. Når man snakker med ham om noe, så vet han og forsøker å gjøre det. Noen ganger trenger man tid. Du kan ikke forandre alt på ett sekund. Han vil forbedre seg, 100%.

- Det utgjør en stor forskjell å ha en spiller med hans kvaliteter.

Liverpool Daily Post nevner at Aurelio, Benayoun og Riera har en mulighet til å bli involvert mot City i morgen. Fernando Torres vil derimot ikke bli vurdert som aktuell ettersom han fortsetter rehabiliteringen av et lyskeproblem. Vi forventer å få en oppdatering av skadesituasjonen når Rafael Benítez avholder pressekonferanse senere i dag.

Tabloidavisen Daily Mirror hevder at Liverpool også er inne på tanken om å sende Fernando Torres til Beograd for behandling, men skaden skal ikke være typisk for den typen Mariana Kovacevic vanligvis behandler.

Klinikk under lupen
Mariana Kovacevic, som bruker morkakevæske i behandlingen av fotballspillere, skal etterforskes av helsemyndighetene i Beograd, skriver engelske tabloidaviser.

Ifølge serbisk lov må enhver virksomhet være registrert, og de hevder at de ikke har dokumenter på Kovacevics klinikk. To etterforskere fra Serbias helsemyndigheter besøkte klinikken i går for å snakke med den kontroversielle terapisten, men ble møtt av en dør uten navneskilt og med hengelås.

Representantene for helsemyndighetene vil returnere senere, i nærvar av politiet, for å undersøke hennes virksomhet. Dersom hun har jobbet uten de nødvendige godkjenningene, vil klinikken bli stengt inntil hun får papirene i orden, noe som kan ta inntil to måneder.

En lege som driver foretak i samme kompleks som Kovacevic er meget forundret over kvinnens behandlingsmetoder.
- Jeg bruker også morkakevæske i min behandling av muskelskader. Men jeg helbreder dem ikke på syv dager. Jeg lover ikke mine pasienter en slik rask behandlingstid. Det er umulig. Dere må spørre hva denne kvinnen gjør får å få dem friske så fort? uttaler han ifølge Daily Mail.