Johnson nær Pompey-exit

Portsmouth har mottatt bud på Glen Johnson fra en ikke navngitt klubb, og vil ikke stå i veien dersom spilleren ønsker Champions League-fotball neste sesong. Dicks ferdig i Wivenhoe.

Portsmouths daglige leder, Peter Storrie, bekrefter overfor Sky Sports News at sydkystklubben har mottatt et bud på Glen Johnson, og en overgang kan være nært forestående. Portsmouth vil ikke stå i veien for et klubbskifte dersom høyrebacken går til en klubb som skal spille i Champions League neste sesong. Ifølge Sky Sports News er Chelsea, Manchester City og Liverpool linket til et bud på 24-åringen. Det antas at de røde er favoritt til å sikre seg den tidligere Chelsea-spillerens underskrift.
- Glen har hatt en fantastisk sesong for oss. Jeg synes han er den beste høyrebacken i landet for øyeblikket, sier Storrie til Sky Sports News.

- Jeg har kjent Glen lenge, fra min tid i West Ham. Da jeg kjøpte ham igjen (til Portsmouth), snakket vi sammen.

- Han sa: "Hvis en av de fire store kommer og tilbyr Champions League-fotball, vil du da stå i min vei ?"

- Jeg svarte at jeg ikke kunne gjøre det.

- Forutsatt at avtalen er riktig for Portsmouth og Glen, vil vi forsøke å gjøre noe på den riktige måten.

- Det er svært vanskelig å prøve å holde noen igjen når de får en sjanse til å spille i Champions League. Jeg aksepterer det.

På spørsmål om et bud mellom £15M og £18M er lagt på bordet, svarte Storrie følgende:
- Det er nok ikke langt unna.

Storrie innser at en overgang kan være et faktum i løpet av kort tid.
- Jeg vil ikke tro det vil gå for lenge.

Dicks ferdig i Wivenhoe Town
Julian Dicks har sluttet som manager for Wivenhoe Town. 40-åringen, som spilte 28 kamper for Liverpool, skilte lag med Eastern Counties League Premier Division-klubben denne uken. Dicks tok over manageransvaret og hjalp "The Dragons" til å beholde plassen, men trakk seg ettersom klubben sliter med å overta stadionanlegget.