Johnson også ute mot Lyon

Glen Johnson rakk heller ikke å bli skadefri til Lyon-kampen. Han ble hjemme på Merseyside sammen med Gerrard, Aurelio, Skrtel, Riera og Kelly da Liverpools tropp fløy til Lyon i dag.

Liverpools skademareritt vil ingen ende ta. Glen Johnson har ikke blitt kvitt leggskaden han pådro seg på trening i forkant av ligacupkampen mot Arsenal, og har blitt hjemme på Merseyside sammen med seks andre førstelagsspillere om vi inkluderer Martin Kelly og Nabil El Zhar.

Da Liverpools tropp landet i Lyon like etter klokken 13.00 i ettermiddag, var det med en tropp bestående av kun 19 spillere.

Trioen Daniel Agger, Alberto Aquilani og David N'Gog hadde kommet såpass til hektene at de var med flyet til Frankrike. Ellers er relativt urutinerte karer som Daniel Ayala, Stephen Darby, Jay Spearing og Damien Plessis med i troppen.

Liverpoolfc.tv bekrefter at de røde stiller med følgende tropp i Lyon: Reina, Cavalieri, Carragher, Ayala, Darby, Insua, Agger, Kyrgiakos, Kuyt, Lucas, Benayoun, Aquilani, Babel, Mascherano, Spearing, Plessis, N'Gog, Voronin, Torres.