Johnson ser fremover

Glen Johnson synes det er for tidlig å avskrive Liverpool. Frustrerende kveld. Villa scoret tre mål uten et eneste skudd på mål. 2.omgangen er noe å bygge videre på mot Bolton. Friedel glad for seier.

Glen Johnson mener at tittelkampen kommer til å handle om flere enn Manchester United, Arsenal, Chelsea og Liverpool denne sesongen. Høyrebacken er svært skuffet etter to tap på tre kamper, men det er altfor tidlig å avskrive Liverpool.
- Dette er selvsagt ikke den starten på sesongen som vi ønsket, men det var bare den tredje kampen. Det er en lang vei å gå, sa Johnson til Liverpool Echo etter kampslutt.

- Det er fortsatt tidlig i sesongen, så vi skal ikke banke oss selv opp for øyeblikket. Selvsagt skulle vi like å ha hatt noen flere poeng, men det lot seg ikke gjøre. Vi må bare holde det gående.

- Jeg tror definitivt at lag som Aston Villa, Tottenham og Manchester City kommer til å ta poeng fra de såkalte fire store denne sesongen. Det fine med Premier League er at alle kan slå alle.

Liverpool skapte de fleste sjansene på Anfield mot Aston Villa i går, men bortelaget stakk likevel av med en 3-1-seier. Fernando Torres reduserte til 1-2 i det 72.minutt, og de røde virket å være på vei inn i kampen igjen. Dessverre forårsaket Steven Gerrard et straffespark minutter senere da han la ned Nigel Reo-Coker. Ashley Young var sikker eksekutør.
- Det var så frustrerende. Jeg kan ikke huske at Aston Villa hadde et skudd på mål. De scoret tre mål, men hadde aldri et skudd, bare to dødballer og et straffespark.

- Vi var ikke fornøyd med opptredenen i første omgang, men vi kom ut i andre omgang, tok oss sammen og fikk en redusering. Det var en nedtur å slippe inn et mål like etterpå.

Bolton på Reebok Stadium er neste oppgave for Liveprool.
- Bolton er et vanskelig sted å reise til, men forhåpentligvis vil vi starte der på samme måte som vi begynte andre omgang i kveld, ved å angripe fra første minutt, og ta tre poeng.

Friedel glad for seier
Aston Villa-keeper Brad Friedel vartet opp med flere gode redninger. Han synes det var deilig å vinne 3-1 etter 0-5-tapet forrige sesong. Den gang ble han også utvist.
- Det var riktig tidspunkt for oss. Vi har fått litt kritikk av pressen nylig. Vi har ikke hatt en god start. Men å komme hit og vinne, uansett hvordan vi gjorde det, var fantastisk, sier Friedel ifølge Livepool Echo.

- Det er ingen revansje, men det er tilfredstillende å varte opp med en slik forestilling. I fjor var vi ikke tilstedeværende.