Johnson snart rød?

The Times hevder at Glen Johnson kan være på vei til Anfield etter at Portsmouth skal ha akseptert et bud på hele £18,5M. Kjøpet skal muligens finansieres ved salg av Dossena og Arbeloa.

The Times skriver at Liverpool har fått et bud på £18,5M godtatt på Portsmouths Glen Johnson. Anfield-klubben var også linket til spilleren i januar, men etter rapportene var de da ikke i stand til å finansiere et kjøp. 24-åringen var den verdsatt til £8,5M, og fulgte opp med å signere en ny fireårskontrakt

Høyrebackens fremtid skal ha blitt klarere etter at Chelsea ikke ønsker å betale en slik overgangssum for en spiller de solgte for £4M for to år siden. Manchester City har også vært interessert, men har heller ikke kommet opp med prisforlangende, som vil inkludere avdrag etter diverse kriterier.

Liverpool skal finansiere kjøpet ved mulige salg av Alvaro Arbeloa og Andrea Dossena og fra pengene Portsmouth fortsatt skylder etter Peter Crouch' klubbskifte for et år siden.

Ifølge Daily Express er Juventus interessert i å hente Dossena for £6M, mens Arbeloa er linket til Real Madrid i en overgang verdt £8M.