Johnson tror han blir spilleklar

Glen Johnson tror han vil bli friskmeldt i tide til å kunne spille mot Man Utd. Backen regner også med at Fernando Torres spiller fra start på søndag, men er mer i tvil om Steven Gerrard rekker kampen.

Høyreback Glen Johnson måtte melde forfall til tirsdagens Champions League-kamp mot Lyon etter å ha pådratt seg en lyskeskade på trening. Spilleren selv tror han vil riste av seg skaden i tide til å kunne spille helgens kamp.

- Det føles mye bedre i dag. Jeg tror jeg vil være ok til søndag, sier Johnson til skysports.com.

- Vi har ikke kjørt tester på skaden i dag. I stedet har det blitt behandling i form av fysioterapi og massasje. Muskelen føles på langt nær så stram som den gjorde i går, legger han til.

Sommerkjøpet fra Portsmouth tror også at Fernando Torres vil bli spilleklar til søndagens kamp, men er mer usikker på om lagkaptein Steven Gerrard vil kunne spille mot Manchester United. Torres har som kjent stått over de to siste kampene grunnet en lyskeskade, mens Gerrard slo opp igjen sin lyskeskade tidlig i gårsdagens kamp mot Lyon.

- Jeg tror Nando blir spilleklar til søndag, men jeg er ikke så sikker på om Stevie blir det.

Liverpool har akkurat nå ni førstelagsspillere skadet, om vi regner med Alberto Aquilani, som høyst sannsynlig vil spille noen minutter for reservelaget i kveld.

- Jeg kan ikke huske at skadesituasjonen har vært verre enn dette noen gang, uttaler manager Rafael Benitez til BBC Sport.

- Det er en rekke spillere som har problemer, og jeg har ikke den fjerneste anelse om hvilke spillere som vil være tilgjengelige til kampen mot Manchester United. Vi vil teste en del spillere, og få de vurdert av vårt medisinske team, før søndagens kamp, legger han til.

Unge Martin Kelly er siste tilskudd på skadelista, da han ble skadet mot Lyon i går kveld.

- Skaden sitter helt nederst i ankelen i venstrebeinet. Jeg klarte ikke å løpe skikkelig, så jeg måtte kaste inn håndkledet. Legen har sett på skaden, og jeg håper jeg blir friskmeldt slik at jeg kan komme i betraktning til søndagens kamp, sier Kelly.

- Dersom vi klarer å slå United, vil det gi alle et løft, legger han til.