Johnson ute i minst en måned

Benitez opplyser at Glen Johnson blir ute i minst en måned. Albert Riera tilbake i trening i morgen, men aktuell først om en uke. Nabil El Zhar og Martin Kelly kanskje ute i ytterligere en til to uker.

Glen Johnson må belage seg på minst en måned på sidelinjen etter at en scan avslørte at han har en rift i det indre leddbåndet i høyre kne. Han skal til enda en spesialist for å vite mer nøyaktig hvor lenge rehabiliteringen vil ta.

- Johnson har et problem, så han skal til spesialist. Så får vi ta en prat, men vi vet at han vil bli ute i minst en måned. Men vi venter på en annen vurdering, og da vil vi få vite hvor lenge, uttaler Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

Benítez håper å ha Albert Riera tilbake i løpet av en uke. Kantspilleren pådro seg en hamstringskade mot Blackburn 5.desember. Martin Kelly og Nabil El Zhar blir kanskje ute i ytterligere fjorten dager.

- Kelly og Nabil trenger kanskje en til to uker. Riera begynner å trene i morgen, så forhåpentligvis kan han bli tilgjengelig i neste uke.

Javier Mascherano har igjen to kamper av en karantene på fire.