Jones har ikke kommet hjem

En av Sunderlands faste spisser, Kenwyne Jones, har ikke returnert fra landslagsoppdrag som planlagt. Manager Steve Bruce aner ikke hvor spilleren befinner seg, bare ett døgn før avspark.

Det er tvilsomt om Darren Bents faste partner i Sunderland-angrepet, Kenwyne Jones, spiller morgendagens kamp mot Liverpool.

Trinidad & Tobago-spilleren skal være på vei tilbake til England etter 2-2 kampen mot Mexico i Port of Span i midtuken. Jones spilte for øvrig bare 13 minutter av denne kampen.

Steve Bruce droppet Jones i kampen mot Hull for en måned siden, etter en lignende langtur hjem fra landskamp. Frazier Campbell var mannen som erstattet Jones i den kampen.

- Å få tak i Kenwyne er like enkelt som å få tak i Paven, det kan jeg fortelle deg, utbasunerer manager Bruce til Daily Mail.

- Vi har forsøkt å kontakte ham, men vi vet ikke hvor han befinner seg, legger han til.

- Jeg er sikker på at han vil dukke opp før eller siden. Vi vet han spilte bare 10 minutter mot Mexico på onsdag, noe som er bra. Jeg håper han er frisk og opplagt når han kommer tilbake, og at han gleder seg til å spille mot Liverpool.

- Foran Hull-kampen var han fysisk nedkjørt. De som har reist 12-14 timer med fly, i en geografi som tilsier flere flybytter, skjønner at det kan være vanskelig å spille en kamp i Premier League kort tid etterpå. Vi vil vurdere tilstanden til både Kenwyne og Lorik Cana, og jeg vil ikke ta noen avgjørelse om de spiller eller ei før tett opptil avspark, avslutter Bruce.