Juniorcup 30.november

Liverpool v Wolverhampton i 3.runde i FA Youth Cup har blitt terminfestet til mandag 30.november klokken 20.00. Det bekrefter direktøren ved Liverpools akademi, John Owens, til liverpool.no.

Liverpool har nådd finalen tre av de siste fire årene i den engelske juniorcupen. I årets turnering starter de røde med hjemmekamp mot Wolverhampton i 3.runde. Direktør ved Liverpools akademi i Kirkby, John Owens (bildet), opplyser til liverpool.no at kampen nå har blitt terminfestet til mandag 30.november, og forteller at kampen vil bli spilt på Anfield, i tråd med hva som har vært praksis for juniorcupen også tidligere sesonger. Avspark er satt til klokken 20.00, og bare tribunedelen The Kop vil være åpen for publikum. Billettprisen er satt til £4 for voksne, og £2 for barn og pensjonister.

Samtlige kamper i 3.runde i juniorcupen må spilles før 12.desember.

Liverpool tapte fjorårets finale med 2-6 etter to kamper mot Arsenal, etter at man vant cupen både i 2006 og 2007.

For å være spilleberettiget i FA Youth Cup for 2009/10 må spillerne være født etter 01.09.1991. Det medfører at spillere som Lauri Dalla Valle, Thomas Ince, Christopher Buchtmann og Adam Pepper vil kunne spille juniorcup for Liverpool også denne sesongen. Et stortalent som Andre Wisdom kan spille juniorcup både i år og neste år.