Juniorene møter Chelsea 5.februar

Liverpools vei til finalen i FA Youth Cup er nå staket ut, i og med at trekningen for resten av turneringen er foretatt. Men først må Chelsea beseires på Anfield i 5.runde.

Liverpool møter som kjent Chelsea i 5.runde i FA Youth Cup, og nå har kampen blitt terminfestet til torsdag 5.februar, med avspark på Anfield klokken 20.00 skandinavisk tid.

Hugh McAuleys mannskap slo som kjent Bristol Rovers på staffespark-konkurranse i en dramatisk kamp på Memorial Stadium i går kveld. Det var på forhånd klart at Chelsea ville bli motstanderen i neste runde.

Sist disse to storklubbene møttes i FA Youth Cup var i 4.runde for to år siden, også da på Anfield. Da sørget scoringer fra Jimmy Ryan og Ray Putterill for at de røde vant 2-0 og gikk videre.

6.runde, semifinalene og finalen av juniorcupen er nå trukket. Skulle Liverpool slå ut Chelsea venter vinneren av Nottingham Forest v Bolton i 6.runde. I en eventuell semifinale vil Liverpool møte et av følgende lag: Cardiff, Birmingham, Crystal Palace, Ipswich eller Watford. Semifinalen spilles over to kamper, og Liverpool vil, dersom de røde når så langt, avslutte med hjemmekamp til slutt.

I en eventuell finale vil følgende lag være mulige motstandere for Liverpool: Manchester City, Newcastle , Everton, Norwich, Plymouth, Tottenham, Sunderland eller Arsenal. I likhet med semifinalen avgjøres også finalen over to kamper, og Liverpool har også her fått en gunstig trekning med hjemmekamp til slutt.