Juniorlaget ser frem til store kamper

Liverpool U18 vil den nærmeste uka møte Everton i nok et lokalderby for LFC, før de til neste uke skal kjempe mot et påkostet Chelsea i juniorcupens kvartfinale.

Den daglige lederen på Liverpools ungdomsakademi, John Owens, fokuserer da også på juniorlagets kamper i sin ukentlige spalte på klubbens hjemmeside. Han er oppløftet over en god kamp mot Manchester City sist helg, som alltid har gode juniorlag, og ser fram til profilerte oppgjør mot Everton og Chelsea.

"Det gleder meg å kunne si at vi viste oss fra en god side, og ikke minst var jeg fornøyd over at vi kom tilbake etter å ha ligget under etter bare fire minutter, når vi greide 1-1 mot City. Et poeng vi fortjente etter en utligning av Lauri Dalla Valle (bildet). Vi gikk for seier, og selv om Nathan Eccleston ble utvist etter to gule kort avsluttet vi sterkt og kunne ha fått tre poeng.

Tidligere i sesongen slo de oss med 4-1 på deres bane slik at det var viktig at vi fikk et bra resultat. Det gir oss selvtillit framover og vi vet at vi kan kjempe mot hvem det skal være i ligaen.

Denne uken er det blitt fokusert mot ligakampen mot Everton borte, som spilles i morgen. Det er alltid en spennende kamp som har lang tradisjon, og det er hyggelig at vi også kan være med på rivaliseringen når førstelaget snart skal spille sin tredje kamp mot de blå på kort tid.

Når den kampen er over, vil vi umiddelbart fokusere mot møtet med Chelsea i FA Youth Cup neste torsdag.

Vi har sett på laget fra London og de er veldig sterke. Det har kjøpt noen spillere og det vil bli en stor test for oss. Vi slo dem 2-0 da vi var på vei mot å vinne i 2007 og det sier seg selv at vi gjerne tar et lignende resultat en gang til. Forhåpentligvis kan vi få et løft ved å vinne i morgen og at vi slipper skader."