Juniorlaget til topps i Villarreal-turneringen

Liverpool vant juniorturneringen i Villarreal. I finalen ble Celtic slått 4-2 på straffer. 1-1 ved ordinær tid. Thomas Ince scoret allerede etter fem minutter. Celtic utlignet ni minuter før slutt.

Liverpools vinnerlag i Villarreal-turneringen. Kilde: villarrealcf.esLiverpools juniorlag har for første gang gått helt til topps i Torneo Internacional Juvenil i Villarreal. I finalen ble Celtic beseiret.

Thomas Ince nettet allerede etter fem minutter, men Celtic utlignet ved Towell ni minutter før slutt. Dermed 1-1 ved full tid. I den påfølgende straffesparkkonkurransen trakk de røde det lengste strået med 4-2. Karl Clair scoret på den avgjørende straffen, mens keeper David Oldfield reddet et par av Celtics ellevemeterforsøk.

Juniorene fulgte dermed opp suksessen fra forrige helg. Da ble det seier i en turnering på Tenerife. Nå reiser de hjem med to pokaler i bagasjen. Trener Rodolfo Borrell og teknisk direktør Pepe Segura har fått en imponerende god start i jobben på The Academy i Kirkby.

LIVERPOOL FC - CELTIC 1-1, 4-2 på straffer

Liverpool FC: Oldfield; Dawson, Flanagan, McGiveron, Roddan, Adorjan, Cooper, Ince, Dalla Valle, Buchtmann, Wisdom. Også benyttet: Clair, Amoo.

Celtic FC: D. Gallagher, Santanocito, Keatings, Forrest, Grant, Towell, Giordano, O'Donell, Cochrane, Marsden, Brennan. Også benyttet: McGregor, McDonnell.

Mål: 1-0 Ince (5), 1-1 Towell (51).