Juryen: - Ikke skyldig

Juryen har funnet Steven Gerrard ikke skyldig i slagsmål på Lounge Inn i Southport 29.desember. Dette melder tv-kanalen Sky Sports News.

Sky Sports News melder at juryen i Liverpool Crown Court har funnet Steven Gerrard ikke skyldig i slagsmål på utestedet Lounge Inn i Southport 29. desember i fjor.

Steven Gerrard innrømmet å ha slått til Marcus McGee, men etter en times gjennomgang aksepterte juryen Gerrards forklaring om at han hadde handlet i selvforsvar. Dermed ble Liverpool-kapteinen frikjent for voldsanklagene.

Gerrard var den eneste av syv tiltalte som erklærte seg ikke skyldig i en hendelse som dommeren beskrev som en voldelig eksplosjon der McGee mistet en tann og fikk ansiktsskader

Gerrard var ute og moret seg med lagkamerater etter 5-1-seieren mot Newcastle. 29-åringen scoret to mål på St. James' Park, og gikk en tur ut etter kampen. Kenny Dalglish var også til stede på Lounge Inn.

TV-bilder fra overvåkningskameraet viser at Gerrard og vennene tar noen drinker, danser og synger fotballsanger. Problemet oppsto ved 2-tiden da Gerrard foreslo å skifte musikk på CD-spilleren, noe McGee avviste.

- Jeg er lei meg for hele hendelsen, sa Gerrard til  i retten.

TV-bildene viser at Gerrards venn, John Doran, var den første til å slå. Fem av Gerrards venner har erklært seg skyldig i slagsmål. En sjette person har innrømmet truende oppførsel.