Juventus viser interesse for Dossena

Italienske medier melder at Juventus kan komme til å kaste seg inn i kampen om Andrea Dossena. Portugisisk forsvarer linkes. Tyskland uten Buchtmann. Legendene til Grenada.

Liverpool har tatt 25 poeng av de siste 27 mulige, og en slik form gjør spillerne til de røde attraktive på markedet. I Italia ryktes det som kjent at AC Milan ønsker seg Andrea Dossena, og nå melder Sportsmediaset at Milano-klubben kan få kamp om venstrebacken av Juventus.

Ingen av de to italienske klubbene har offisielt kommentert disse rapportene, og det samme gjelder for Liverpool.

Portugisisk forsvarer linkes
Spillere blir også linket til Liverpool. I dag meldes det at den 20 år gamle Sporting Lisboa-forsvareren Daniel Carrico er aktuell for de røde. Setanta.com beretter at de helrøde kan få konkurranse av Manchester United om forsvareren. Begge klubbene skal ha sendt speidere for å følge Carrico. Forsvareren startet sesongen på Sportings andrelag, men ble etter hvert forfremmet til førstelaget og har to ganger blitt kåret til "Månedens unge spiller" i den portugisiske ligaen.

Den lovende 20-åringen har kontrakt med Sporting til 2013. Carrico nekter å kommentere ryktene om at de to engelske storklubbene er ute etter ham.

Tyskland uten Buchtmann
Om en times tid, klokken 17.45, møtes Tyskland og Nederland til gruppefinale i gruppe B i U17-EM. Tyskerne må klare seg uten Liverpools Christopher Buchtmann i denne kampen, da han pådro seg gult kort i begge de to første kampene i turneringen og dermed må stå over denne siste gruppespillkampen. Tyskland er allerede klare for semifinalene.

Bilettinfo juniorfinalen på Anfield
Billettkontoret på Anfield opplyser at salget av billetter til den andre finalekampen i FA Youth Cup, mellom Liverpool og Arsenal på Anfield tirsdag 26.mai, starter i morgen. Både The Kop, Main Stand og Lower Centenary åpnes for publikum. Billettene koster £7 for voksne og £3 for barn og pensjonister om man kjøper på forhånd. På kampdagen koster billettene £10 for voksne og £5 for barn og pensjonister. Billetter kan kjøpes på telefon 0044 870 220 2151 eller online på interett.

Legendene til Grenada
Liverpool Legends vil spille en veldedighetskamp på Grenada i sommer. De tidligere Liverpool-stjernene vil oppholde seg i Karibia i tidsrommet 10-17.juni, og møter et Grenada Select XI der inntektene fra kampen går til barneidretten på øya. Kampen spilles 13.juni, og Liverpool-legendene som deltar er Phil Thompson, Bruce Grobbelaar, Rob Jones, Jason McAteer, Gary Gillespie, Mark Wright, Phil Babb, Michael Thomas, John Durnin, Mark Walters, Paul Walsh og John Barnes.