Kampen om Alonso

Spanske aviser mener fortsatt at det bare er et spørsmål om tid før Xabi Alonso er klar for Real Madrid, mens man i England er mer usikker på om klubbene blir enige.

Presidenten hos Real Madrid, Florentino Perez, gjentok i går den kjekke tonen om at Liverpool har lagt fram urealistiske priskrav i forhold til et salg av Xabi Alonso. Den mektige lederen gjorde det klart at man ikke ville betale det dobbelte av de £15M som Liverpool var beredt til å selge midtbanespilleren for et år siden.

Det fikk Liverpool Echo til å vinkle saken slik at partene fortsatt var så langt fra hverandre at det var mer sannsynlig at Xabi Alonso spiller for Liverpool også den kommende sesongen.

Ifølge dagens spanske AS skal imidlertid Real fortsatt ha stor tro på at man greier å sikre seg Alonso, om det så blir innen de 48 timene som Rafa Benitez har forlangt eller ikke. I Madrid skal man stå fast ved et forlangende på 27 millioner euro, mens AS hevder at Liverpool nå skal være klare til å akseptere et bud på 30 millioner euro. Etter dagens valutakurser blir det £23,3M mot £25,9M.

Etter tre dagers fri starter Liverpool opp treningen igjen i morgen, med noen få økter på Melwood før man reiser til Barcelona og kamp mot Espanyol. Liverpool Daily Post mener at Xabi Alonso er blant dem som møter til trening, men at Rafael Benitez samtidig vil ha nye samtaler med spilleren med formål om endelig å få en løsning på denne transfersagaen. Daily Mirror hevder Rafa vil forlange at Alonso går offentlig ut og gjør det klart at han vil til Real, dersom de røde skal fire på sine opprinnelige priskrav.