Kanskje en omgang på Torres

Benítez bekrefter at Torres vil få mer spilletid mot Singapore enn tilfelle var mot Thailand. Fansen bønnfaller Alonso om å bli. Crouch ikke på vei tilbake. LFC tar nattflyet hjem etter kampslutt.

Spillerne begynte dagen med en ny treningsøkt på National Stadium. Yossi Benayoun og Xabi Alonso trente igjen normalt etter ankelskade, men Glen Johnson fremdeles er på sidelinjen med et akillesproblem. Rafael Benítez kunne fortelle at Fernando Torres kanskje får spille en hel omgang mot Singapore i morgen,
- Vi vet ennå ikke om han kan spille 45 minutter eller 30 minutter, men han kommer til å spille mer enn han har gjort så langt, uttalte Benítez til Liverpoolfc.tv tidligere i dag.

Med Steven Gerrard hjemme på Merseyside er Fernando Torres den mest populære Liverpool-spilleren blant de lokale supporterne i Singapore. Xabi Alonso er ikke langt etter. Over alt var det flagg og bannere med oppfordring til Alonso om å bli værende i Liverpool.

Spillertroppen har i dag vært på elvecruise på Singapore River, og det var anslagsvis 20000 skuelystne supportere på den 11 kilometer lange turen. Xabi Alonso og Kenny Dalglish trente lokale spillere ved Adidas Coaching Clinic.

Benítez fikk også spørsmål om Peter Crouch kunne være vei tilbake til klubben.
- Nei, svarte Benítez kontant.

Laget skal igjen trene i morgen formiddag. Kampen mot Singapore spilles klokken 19.00 lokal tid (13.00 norsk tid), og vises direkte på SportN og Liverpoolfc.tv. Vi oppdaterer også hendelsforløpet her på Liverpool.no.

Etter kampen reiser spillere og stab direkte til flyplassen for å ta nattflyet tilbake til Liverpool.