Kanskje startplass for Aquilani

Tony Barrett i The Times skriver at Benítez vurderer å bruke Aquilani fra start mot Manchester City. Mye avhenger av skadesituasjonen til Riera og Benayoun. Aquilani aktuell for Italias VM-tropp.

Tony Barrett i The Times opplyser at Alberto Aquilani kan komme til å spille fra start for første gang for Liverpool når Manchester City gjester Anfield på lørdag. Midtbanespilleren har kun to innhopp etter overgangen fra Roma i sommer. En ankelskade har forhindret ham fra flere opptredener, men 25-åringen har trappet opp treningen de seneste to ukene.

Rafael Benítez vurderer nå å benytte italieneren fra start. Mye vil avhenge av situasjonen til Yossi Benayoun og Albert Riera. Duoen var ventet å være ute i en måned med hamstringskade, men klubben skal være optimistiske på at de kan bli friske nok til å figurere mot City mindre enn to uker etter at de ble skadet mot Birmingham. Benayoun og Riera har fått behandling med morkakevæske av Mariana Kovacevic i Beograd. Behandlingen har redusert rehabiliteringstiden for flere skadede fotballspillere.

Aquilani blir bare inkludert i startoppstillingen dersom han kommer gjennom de neste to treningene uten problemer.

Italias landslagssjef innrømmer at han vil følge Aquilanis utvikling, og utelukker ikke at 25-åringen kan være aktuell for Italias VM tropp.
- Jeg har en variert gruppe, og den må være komplett. Hvis jeg ikke har vurdert en bestemt spiller, så hvorfor skulle jeg ikke vurdere ham dersom forholdene ligger til rette? Se på Aquilani for eksempel. Hvis han spiller stabilt for Liverpool, hvorfor skal jeg ikke vurdere ham? uttaler Lippi ifølge The Times.