Kanskje startplass om 1-2 uker

Rafael Benítez opplyser at Alberto Aquilani kan være klar for en plass i startoppstillingen om 1-2 uker. Stortap for David Martin. Full pott for Conor Coady og Jack Robinson.

Alberto Aquilani debuterte for Liverpool med et innhopp i det 77.minutt mot Arsenal i midtuken. Mot Fulham var han uaktuell på grunn av et virus. Rafael Benítez opplyser til Liverpoolfc.tv at midtbanespilleren kan være klar for en plass i startoppstillingen om 1-2 uker.
- Vi snakket tidligere om hans kvaliteter, og han er en spiller som kan spille ballen. Han er virkelig god i den siste tredjedelen på banen. Fysisk sett trenger han tid, uttalte Rafael Benítez på fredagens pressekonferanse.

- Han ønsker å spille. Vi snakket om kampformen, og han legger press på oss ved å si at han har lyst til å spille. Han har virkelig god mentalitet og han ønsker å imponere. Vi må bestemme, og vi må være forsiktige med ham. Hvis han er ok, så kan han kanskje starte om én eller to uker.

Stortap for David Martin
David Martin voktet målet da Tranmere røk ut hele 1-4 mot Swindon hjemme på Prenton Park.

Athletic Bilbao beseiret Atlético Madrid 1-0 hjemme i La Liga, men Mikel San José var verken på banen eller benken. Andras Simon var ikke involvert i Cordobas 2-1 seier over Huesca  i Segunda Divison. I nederlandsk Æresdivisjon vant FC Twente 2-1 borte mot Roda JC. Nikolay Mihaylov spilte ikke oppgjøret.

Krisztian Nemeths AEK Athen møter Ergotelis borte i dag, mens for Charles Itandje og OA Kavala venter hjemmekamo mot Panathrakikos.

Full pott for Coady og Robinson
Både Conor Coady og Jack Robinson spilte samtlige minutter i Ada England U17 beseiret Serbia U17 1-0 i den siste kampen i første EM-kvalifiseringsrunde som ble arrangert i Aserbajdsjan. Coady pådro seg gult kort i det 56.minutt. England fikk full pott i gruppe 1 , og er klar for eliterunden.