Kapteinen ser frem til kveldens kamp

Steven Gerrard gleder seg til flomlyskamp på Anfield i Premier League. Viktig å slå tilbake etter en skuffende kamp mot Stoke. Everton et meget godt bortelag.

Steven Gerrard skriver følgende i dagens kampprogram:

- Dette er det første av et meget stort dobbeltmøte med Everton, men vi ser ikke noe lengre frem enn disse tre poengene i Premier League.
  
- Merseyside-oppgjør er alltid meget viktige kamper.
  
- Når du ikke har fått det resultatet du ønsker fra kampen før lokaloppgjøret, som mot Stoke forrige helg, da blir det viktigere å vise hva vi kan i denne kampen.
  
- Vi har hatt et par for mange uavgjorte nylig. I slike kamper som mot Fulham og West Ham, burde vi ha vunnet komfortabelt, men vi kunne ikke ta vare på sjansene.
  
- Du kan si at vi mistet to poeng i disse kampene, og det er meget skuffende, særlig på Anfield.
  
- Det var imidlertid annerledes mot Stoke. De spilte godt foran sine egne fans på Britannia Stadium, og de satte oss under et helvetes stort press. Det var nok en kamp der vi kunne ha fått med oss noe, så kanskje det var ett poeng vunnet istedenfor to poeng tapt.
  
- Vi spilte ikke spesielt bra, og bortsett fra de siste 20 minuttene eller så skapte vi ikke mye fremover, men forrige sesong ville kanskje kampen endte med tap.
  
- Men fordi United gjør det bra i ligaen, har vi ikke råd til å ha for mange flere dager som forrige lørdag.
  
- I dag møter vi et lag, Everton, med en av de beste bortestatistikkene i Premier League. De er et annet lag siden vi møtte dem på Goodison i september.
  
- De har blitt veldig vanskelige å slå. De holder tett bakover på bortebane. I tillegg tar de vare på sjansene og plukker 1-0-seirer på bortebane.
  
- Det er størrelsen på oppgaven vi står overfor i kveld.
  
- Vi vet ikke sikkert hvordan de har tenkt å spille. De har noen skader og karantener å håndtere, så kanskje de vil være mindre angrepsvillige enn vi har sett fra dem her i det siste.
  
- Hvis de holder tett og prøver å stenge det rommet vi liker å spille i, da må vi svare. Det er ingen ny erfaring for oss. Mange lag har spilt på den måten her denne sesongen.
  
- Vi bryr oss virkelig ikke om hvordan de spiller.
  
- For oss er det viktigste at vi forsvarer oss godt som et lag, spesielt på dødballsituasjoner, og deretter kan vi angripe.
  
- Vi spiller hjemme, og fansen kommer til å være klare. Hjemmeformen er et av de aspektene vi kan forbedre denne sesongen. Hvis vi holder oss til kampplanen vår og spiller på det nivået vi vet vi kan, så kommer vi til å vinne.
  
- Jeg ser virkelig frem til kampen. Jeg liker lokaloppgjør, men når det er en kveldskamp under flomlys, blir det noe ekstra.
  
- Personlig foretrekker jeg å spille om kvelden i flomlys på Anfield. Jeg kan sove om ettermiddagen og komme til kampen opplagt og sulten på å prestere. Jeg tror mange av spillerne har det på samme måte.
  
- Vi kan ikke vente med å komme ut der.