Keane tror han går

Robbie Keane i London, hvor det er arrangert legetest. LFC: Keane har fått tillatelse til medisinsk sjekk, men ingen enighet om overgangssum.

Liverpool FC har nå uttalt seg i saken om Robbie Keane:

"Vi har tillatt Robbie Keane å snakke med Tottenham, men vi er ikke blitt enige med klubben om en overgang."


Sky fastholder at Keane er på vei ned til London, etter at han ikke var med på dagens trening i Liverpool. Kanalen sier at de har vært i kontakt med kilder som hevder at Robbie Keane har fortalt nære venner at han forventer å skrive under for Tottenham innen kl 18.00.

Velinformerte Liverpool Echo bekrefter at det er sannsynlig at Keane går tilbake til White Hart Lane.

Tottenham skal ha kommet med et nytt og forbedret bud på om lag £16M. Liverpool kjøpte Keane for £20.3M, men £19M skal ha vært cash og resten ut fra forskjellige kriterier. Spurs skal opprinnelig ha kommet med bud på £13M, ifølge Liverpool Echo, men i 12. time har man nå altså gjort fremstøt for å kunne hente iren tilbake.

Det er opp til Hicks og Gillett og akseptere et salg, men Rafael Benitez skal ha gjort det klart at han ønske at man lar Keane gå.

Echo tror imidlertid det kan bli vanskelig for Liverpool å hente nye spillere for de pengene man eventuelt kan innkassere for Robbie Keane.

En medisinsk test for Keane er arrangert for i ettermiddag.