Keane vil ikke gi seg uten sverdslag

Robbie Keane akter å kjempe for plassen sin i Liverpool. Det sier en kilde nær iren til Echo. Sønnen til Rush prøver seg i walisisk klubb. Billettinfo omkampen mot Everton.

Robbie Keane nekter å gi seg uten sverdslag i Liverpool. Liverpool Echo skriver at iren akter å kjempe for plassen sin i angrepsrekka.

Keane har blitt linket både til Tottenham, Manchester City og Everton etter at han ikke kom med i troppen til cupkampen mot sistnevnte klubb på søndag. Echo regner en slik overgang som uaktuell, og tilbakeviser alle spekulasjoner om at Keane nektet å være tilstede på Anfield under søndagens kamp mot Everton. Angriperen hadde simpelthen fått fri av Rafael Benitez, siden han ikke var med i troppen.

Keane har trent som vanlig i går og i dag, og håper nå å bli inkludert i troppen til kampen mot Wigan i morgen kveld.

- Keane er en av spillerne som ikke var involvert mot Everton på søndag. Han trente i går og han vil trene i dag, sier manager Rafael Benitez i en kort kommentar.

Echo bekrefter imidlertid at interessen til Spurs er reell. Men lokalavisen tror ikke Rafael Benitez vil vurdere å selge uten at det kommer et formelt bud der Liverpool får tilbake mesteparten eller hele utlegget de røde hadde på spilleren i sommer. Tiden begynner også å bli knapp frem til transfervinduet stenger, med tanke på å finne en erstatter dersom Keane skulle bli solgt.

Keane har tre og et halvt år igjen av sin fireårskontrakt med Liverpool, og vil nok kun vurdere et klubbskifte om han blir fortalt i klare ordelag at han ikke er ønsket på Anfield.

- Robbie ønsker ikke å forlate Liverpool. Når han skrev under for Liverpool i sommer, sa han at det var hans barndomsdrøm å skrive under for klubben han holdt med som guttunge. Han var ikke i troppen på søndag, men ønsker å kjempe for plassen sin, siteres en kilde som står spilleren nær.

Sønnen til Rush signerte for walisisk klubb
Sønnen til Liverpool-legenden Ian Rush, Jonathan (19), skrev nylig under for den walisiske ligaklubben Newi Cefn Druids, og har kommet innpå som innbytter i de siste par kampene. Som sin far spiller også junior Rush spiss. Men som spillertype ligner han mer på Peter Crouch, med sine over 198 cm på strømpelesten!

Billettinfo omkampen mot Everton
Billettkontoret på Anfield opplyser at Liverpool FC har blitt tildelt 5994 billetter til omkampen i FA-cupens fjerde runde, mot Everton på Goodison Park onsdag 4.februar. Sesongkortholdere som har bortekampen mot Preston i 3.runde registrert på sine fancards får kjøpe billetter i morgen og torsdag. Sesongkortholdere som har alle tre bortekampene i FA-cupen i fjor på sine fancards får kjøpe billetter på fredag.