Kelly klar til innsats mot Man Utd

Reservelaget spiller borte mot Man Utd i kveld, og håper å følge opp seieren over Middlesbrough i forrige uke. Kampen blir vist direkte på LFC TV og på Viasat Fotboll i Sverige. Martin Kelly er tilbake.

United er nest sist i Barclays Premier Reserve League North etter at de tapte 2-1 for Blackburn på mandag. Men "de røde djevlene" har hele fire kamper til gode på Liverpool, og ligger bare tre poeng bak.

- Seieren over Middlesbrough i forrige uke var oppløftende. Vi viste bedre holdninger og mer vinnervilje enn på lenge. Vi har jobbet hardt på trening siden jul, og det var flott å vinne en fotballkamp igjen, sier reservelagstrener Gary Ablett til Liverpoolfc.tv foran United-kampen.

- Jay Spearing gjorde det bra som vikarierende midtstopper, men vil nå være tilbake på midtbanen. Martin Kelly er skadefri igjen, noe som vil gi oss et løft. Flere spillere er på vei tilbake etter skader nå. Både Gary Mackay Steven og Ryan Crowther er tilbake i trening igjen, opplyser Ablett.

- Vi ser frem til å spille mot Manchester United. Det er alltid fantastiske kamper. Vi har spilt mot United to ganger allerede denne sesongen. De slo oss 3-2 i finalen i Lancashire Senior Cup, og de slo oss også 2-1 i en treningskamp på Carrington. Forhåpentligvis er det vår tur til å vinne i kveld.

- Dette er alltid tette og jevne kamper, men selv om det trås til i duellene så blir oppgjørene alltid spilt i god sportsånd. Jeg tror ikke det blir mange førstelagsaktuelle spillere å se i aksjon på noen av lagene i kveld, så dette er en sjanse for ungdommen til å vise seg frem.

- Det er veldig misvisende at Ole Gunnar Solskjærs mannskap er å finne i bunnen av tabellen. Deres posisjon er falsk, og de vil ikke være der lenge. Vi håper imidlertid på seier, slik at vi selv kan klatre på tabellen. Vi tar sikte på å komme så høyt som mulig.

Ablett ønsker Nemeth og Lindfield lykke til på utlån
Krizstian Nemeth var som kjent uheldig og brakk kjeven i sin første kamp for Blackpool. Reservelagstrener Ablett håper imidlertid at ungareren likevel skal få nytte av oppholdet hos Seasiders.

- Dette er en fin mulighet for Krisztian til å få tilegnet seg litt erfaring. Han hadde en god sesong i fjor, og gjorde det også bra for førstelaget under preseason. Men så pådro han seg dessverre en skade under et landslagsoppdrag tidlig i sesongen. Han har virket litt rusten etter at han kom tilbake fra denne skaden. Jeg føler imidlertid at han trenger å spille på et høyere nivå, og får sjansen til det i Blackpool. Han vil være i gode hender under ledelse av Tony Parkes. Blackpool skaper mange sjanser, så forhåpentligvis vil deres spillestil passe Krisztian. Det er også fint at Blackpool ikke er så langt unna, slik at vi kan følge med på det som skjer.

Craig Lindfield gikk på utlån til Accrington Stanley omtrent samtidig som Nemeth reiste til Blackpool. Spissen kommer fra et utlån i Bournemouth som ikke fungerte helt som det skulle.

- Craig scorte mot Accrington da han var utlånt til Notts County i fjor, så vi håper han får vist seg frem igjen. Han har vært uheldig, og har dessverre ikke fått spilt så mye fotball som vi skulle ha ønsket. Han har imidlertid gode holdninger, så jeg krysser fingrene for at Craig kan gjøre seg bemerket i Accrington.

Uheldige Saric
Ablett uttaler seg også om den uheldige Nikola Saric, som har fått et nytt tilbakeslag. Dansken har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool etter overgangen fra Herfølge.

- Nicola trente med oss like før jul, og så ut som en veldig god spiller. Men dessverre fikk han en reaksjon i kneet. Det vil trolig gå nye 4-6 uker før han kan spille fotball igjen. Han har vært uheldig. Vi håper at han kan være i stand til å spille kamp før sesongen er omme, slik at han får vist seg frem.