Kelly ser frem til landskamp

Martin Kelly håper å imponere nok mot Tsjekkia U19 til å bli tatt ut til EM-kval. Thomas Ince og England U17 åpner mellomrunden mot Portugal i kveld. Gerrard uenig med Zidane.

Martin Kelly håper å imponere såpass for England U19 i kveldens privatlandskamp mot Tsjekkia U19 at han blir tatt ut i troppen som skal spille mellomrunde i EM-kvalifiseringen mot Skottland, Slovakia og Bosnia & Hercegovina.

Midtstopperen ble for første gang innkalt på landslaget til møtet med Spania i forrige måned, og gjorde et godt inntrykk etter at han ble byttet inn i pausen. Da lå "The Young Lions" allerede under med to mål, men Kelly bidro til at engelskmennene presterte langt bedre i andre omgang.
- Jeg synes det gikk ganske bra tatt stillingen i betraktning, forteller Kelly til thefa.com.

- Fordi det var min første kamp måtte jeg bare forsøke å glemme det og komme inn og spille mitt normale spill. Det var det jeg gjorde, og det ser ut til å ha gått bra.

- Vi spilte mot Spania, og jeg visste hele tiden at det kom til å gå raskere enn hva jeg var vant med på reservelagsnivå med Liverpool, men det var bra bare å få spille internasjonal fotball.

- De første 15 minuttene var ganske slitsomme fordi vi måtte jobbe hardt. Vi hadde noe forsvarsarbeid å gjøre, men vi så ut til å håndtere det bedre i andre omgang. Til slutt så nøt jeg det.

I kveldens kamp på Bank's stadium i Walsall (avspark klokken 20.00) vil England U19 møte en helt annen spillestil, men Kelly er klar til å ta vare på muligheten.
- Jeg har satt som mål å prøve å spille bra, få managerens oppmerksomhet og komme i troppen til kvalifiseringskampene, men jeg vet at det ikke blir lett

- Manageren vil uten tvil gi oss flere detaljer om Tsjekkia. Så vi kommer antagelig til å ta fatt på kampen annerledes, og forhåpentligvis kommer vi til å vinne.

- Det bør bli en god kamp. Jeg er sikker på at den vil bli ulik kampen mot Spania.

Ince i EM-kval
Også Thomas Ince skal i aksjon i kveld. Det engelske U17-landslaget er på plass i Ungarn for å spille mellomrunden i EM-kvalifiseringen. I dag venter Portugal, før Serbia står på motsatt banehalvdel på fredag. Mini-turneringen avsluttens med kamp mot vertsnasjonen på mandag.

Gerrard uenig med Zidane
Zinedine Zidane uttrykte for en stund tilbake at Steven Gerrard er verdens beste fotballspiller, men Liverpool-kapteinen synes beskrivelsen er vel drøy.
- Jeg er smigret, men jeg tar kommentarene med en klype salt. Jeg er virkelig fornøyd med formen min, men jeg tror ikke at jeg er den beste, ikke i det hele tatt.

- Jeg tror det er vanskelig å si hvem som er best. Jeg liker å se på spillere som Messi, Ronaldo. Vi er heldige som har så mange toppspillere som det er en nytelse å se på. Det er vanskelig å peke på én spiller.

Gerrard synes han kommer mer til sin rett på landslaget under Fabio Capello.
- Jeg er klar over at jeg må være stabil på landslaget og forsøke å gjenskape formen fra Liverpool. Men jeg tror formen min har blitt bedre etter at den nye manageren overtok.

- Det var frustrerende å miste to seneste kampene, men jeg scoret i min første kamp og sto for forarbeidet til et par mål, så jeg er fornøyd.

- Det er viktig å prestere bra for både klubb og England. Planen er å avslutte sterkt med Liverpool, og deretter være suksessfull slik at vi kommer til VM neste år.

- Forhåpentligvis vil vi kvalifisere oss. Ingenting ville være bedre enn å ha et fantastisk VM og opptre på en slik arena.