Konsortium vil forhandle

Abdulla Al-Sager, sier som en del av et konsortium fra Kuwait, at man er villige til å fortsette forhandlingene om å kjøpe LFC i håp om å komme til en løsning.

Konsortiet fra Kuwait, som er interessert i å kjøpe Liverpool FC, avslører at begge parter er villige til å forhandle. Samtalene så ut til å ha strandet da rapporter tidligere i uken antydet at George Gillett og Tom Hicks ba om en for høy pris.

Nå vil konsortiet gjenoppta forhandlingene. Nøkkelinvestorene planlegger å møte Hicks de neste to ukene i håp om å komme til enighet.
- De er villige til å forhandle og vi forhandler, og det skal vi fortsette med de neste ukene, sier Kuwait-gruppens talsmann Abdulla Al-Sager til Bloomberg.

- Vi er seriøse. Ting kan forandre seg. Hicks og hans gruppe er hyggelig folk og utrolig ydmyke.

- Vi er store supportere, og vi ønsker definitivt at noe skal skje. Vi ønsker å bygge nytt stadion i Stanley Park og få laget til å gjøre det veldig bra.

I motsetning til George Gillett, som ønsker å selge sin eierandel, så ønsker Tom Hicks å bringe inn en ny investor til Liverpool samtidig som han beholder sin aksjepost.