Kontraktsforhandlinger forsinker overgang

Dean Bouzanis har ennå ikke underskrevet en utlånsavtale med Wrexham fordi hans agent først vil sikre ham en ny kontrakt med Liverpool. Crouch og Downing nær klubbskifte.

I helgen ble det rapportert at Dean Bouzanis var vei til Wrexham på en låneavtale. Overgangen er ennå ikke gjennomført. Wrexham-manager Dean Saunders avslører at spillerens agent først vil forhandle frem en ny kontrakt for australieren.
- Spilleren har samtykket i komme til oss, men jeg tror agenten hans går inn for å ordne en ny kontrakt med Liverpool. De ønsker å få det ut av veien først. Derfor er det snakk om å være tålmodig, sier Saunders til Daily Post North Wales.

Wrexham har kommet til enighet om hovedpunktene i en leieavtale som vil se 18-åringen konkurrere med Chris Maxwell om en plass mellom stengene hos klubben i Blue Square Premier. Ifølge Wrexhams nettside skal Bouzanis spille kamper for Wrexham, men likevel trene flere ganger i uken på Melwood.

Crouch i samtaler med Sunderland
Peter Crouch er i samtaler med Sunderland om et klubbskifte kun et år etter at han forlot Liverpool til fordel for Portsmouth. Ifølge BBC Sport har Sunderland tilbudt £12M for 28-åringen, og Portsmouth skal ha takket ja.

Aston Villa kjøper Downing
Middlesbroughs Stewart Downing har flere ganger tidligere blitt linket til en overgang til Liverpool. Nå ser spilleren ut til å havne i Aston Villa. Ifølge BBC Sport har klubbene kommet til enighet om en overgangssum på £12M kommet. Downing pådro seg et brudd i foten mot nettopp Aston Villa mot lsutten av forrige sesong, og gjennomgikk en operasjon 22.mai. Da antok man at skadeoppholdet ville vare fire til seks måneder.