Kontraktsommer

Steven Gerrard og Fernando Torres vil bli gitt nye kontrakter sammen med andre nøkkelspillere, når Liverpools eiere vil prøve å omstrukturere klubben innen neste sesong.

Journalisten Chris Bascombe i News of the World har god kontakt med scouserne Steven Gerrard og Jamie Carragher og hans eksklusiv i dagens avis forteller at Stevie G vil bli tilbudt en ny kontrakt som er verdt £140.000 i uka fram til 2013.

Fernando Torres og Jamie Carragher ønsker man også å binde til lengre kontrakter, i tillegg til at man ønsker å sikre seg spillere hvis avtaler snart løper ut. Det siste kan skje allerede når det blir litt roligere de neste par ukene med landskamper, og først i køen er Daniel Agger og Dirk Kuyt.

Ifølge Bascombe vil alle disse spillerne bli tilbudt kontrakter som løper til 2013. I tillegg hevder han at dette er planlagt å være på plass før ligastart i august:

+ Benitez vil få et transferbudsjett på minimum £20M hver sommer under resten av sin kontrakt.

+ Man vil omstrukturere klubben, hvor det kan bli et nytt ikke ansatt styre (i klubben) som skal lede Liverpool når eierne ikke er der.

+ Sami Hyypiä vil bli ansatt i trenerstaben, enten som spillende trener eller bare trener.

+ Mauricio Pellegrino vil få en ny kontrakt som assistent til Rafa Benitez.

Artikkelen sier også at Hicks og Gillett på hver kant snakker med mulige investorer, men hevder at det mest trolige resultatet er at Tom Hicks vil alliere seg med en ny partner og den nåværende kommersielle direktøren Ian Ayre tar over som daglig leder.

Det spekuleres også i at den tidligere sjefen i FA, scouseren Brian Barwick, kan komme inn som en formann som ikke er ansatt i Liverpool FC.