Krysser fingrene for Torres

Benítez krysser fingrene for at Torres skal komme helskinnet gjennom de neste fem dagene. Spissen har også landskamp til uken. Benítez glad for god kommunikasjon med Spanias støtteapparat.

Fernando Torres har ikke gjenfunnet skarpheten etter at han returnerte fra en hamstringskade i forrige måned. Til tross for to scoringer mot Chelsea sist søndag, ble en sur, gretten og sliten spanjol byttet ut mot Everton tre dager senere. Med med salget av Robbie Keane og skade på Gerrard bør nesten Torres spille mot Portsmouth i kveld. Benítez innrømmet i går at spilleren er sliten, og Torres er derfor usikker mot Portsmouth.
- Jeg snakket om Torres før Chelsea-kampen, og jeg sa at han ikke var skarp nok, men han scoret to mål selv om du kunne at han ikke var helt i form. Han er bedre, men ikke helt i form, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror han har kommet over hamstringproblemene sine. Kanskje for tre eller fire uker siden var han fortsatt litt bekymret for dette, men arbeidet med fysioterapeutene har gått meget bra.

- Han er ikke skarp nok. Det er en risiko for ham å spille, og vi tok ham av mot Everton fordi han var bare ikke i stand til å arbeide mer mot slutten.

- Det første er å avgjøre om han skal starte, og om han gjør, må vi bestemme hvor lenge han skal spille.

Etter Portsmouth-kampen i dag skal ikke Liverpool i aksjon før den 22.februar, mot Manchester City. Til uken er imidlertid de fleste førstelagsspillerne opptatt med landskamper. For Spania er hele fem Liverpool-spillere tatt ut, inkludert Fernando Torres.
- Det er ingen vits å bekymre seg for ham kommer til å spille for Spania i neste uke. Vi vet at han blir tatt ut, uansett hva vi sier.

- Du kan ikke endre det. Jeg kan bare se på fjernsyn og krysse fingrene.

Etter at Torres returnerte skadet fra landslagsoppdrag i oktober, har Liverpool jobbet tettere med det spanske landslagets støtteapparat, spesielt med fitnesstrener Javier Minano, som Benitez arbeidet med i Real Madrid.
- Jeg snakket med fitnesstreneren i morges, sa Liverpools manager går.

- Det spanske landslaget er i ferd med å få all informasjon de kan om våre spillere.

- Vi må bare holde dem informert slik at de kan ta seg av dem. I fotball vet du aldri, men i det minste så er kommunikasjonen god. Det er oppmuntrende for oss. Det er mye bedre.

- Jeg jobbet med (Spanias landslagssjef) Vicente del Bosque i årevis. Fitnesstreneren til Spania er han jeg hadde på mitt ungdomslag i Madrid, så vi har en veldig god kommunikasjon.

- Vi ønsker å beskytte Fernando. Ikke fordi vi ikke har nok spisser, men fordi vi ikke har andre spisser som Fernando. Det er ikke så mange som ham i verden. Han er en svært viktig spiller for oss.