Kuyt advarer mot Bellamy og De Jong

Tidligere lagkamerat Craig Bellamy og landsmannen Nigel De Jong er karer som Dirk Kuyt mener Liverpool må holde et godt øye med i søndagens kamp på Anfield.

Dirk Kuyt anser tidligere lagkamerat Craig Bellamy som trussel i søndagens kamp mot Manchester City. Waliseren har gjort to mål på fem kamper etter at han ble hentet til City of Manchester Stadium under transfervinduet i januar.

- Vi kjenner godt til Bellamy, ettersom han spilte for Liverpool. Han er en god spiller som virker å være i form for øyeblikket, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Han er vanskelig å få tak på, og har mange kvaliteter. Han er veldig kjapp, og en god avslutter. Vi har kanskje ikke sett så mye til ham de siste tre årene, men i det siste har han vist seg fra sin beste side.

Kuyt kjenner også godt til en annen av Citys nye tilvekster, landsmannen Nigel De Jong.

- Jeg kjenner Nigel veldig godt fra det nederlandske landslaget. Han er en interessant spiller som har gjort det veldig bra i Hamburg. Nå får han sjansen i Premier League. Jeg er sikker på at han vil gjøre det bra.

- Han spilte virkelig bra mot lag som Italia og Frankrike i EM, så han er definitivt moden nok til å spille i en av de beste ligaene i verden.