Kuyt: - Derfor er Yossi viktig

Dirk Kuyt mener Yossi Benayoun har en stor egenskap i å drible seg forbi spillere, men israeleren er også en meget god lagspiller. Canal+ lanserer Premier League på web-tv.

Yossi Benayoun har vært en av fromispillerne denne sesongen. Dirk Kuyt er full av beundring for israeleren.
- Yossi er en intelligent spiller med mye kvalitet, sier Kuyt til LFC Weekly.

- Han største kvalitet er å komme forbi spillere. Måten han noen ganger passerer dem på er utrolig. Han har store ferdigheter og kan gjøre noe for oss for å forandre på kampene.

- Yossi kan komme forbi spillere og score mål. Mange vil se på ham og notere seg disse kvalitetene, men han er også en lagspiller. Han legger ned mye i laginnsatsen og jobber også meget hardt

- Det er virkelig viktig. Han er ikke bare en dyktig spiller, men han jobber også utrolig hardt for laget.

- De siste månedene av forrige sesong var han meget viktig for oss. Han scoret mål og spilte bra da vi kjempet om tittelen. Denne sesongen har han fortsatt og spiller veldig bra igjen.

Canal+ lanserer Premier League på web-tv
Førstkommende helg lanserer CANAL+ muligheten til å se Premier League direkte på web-tv i Norge. CANAL+ lanserer samtidig C Sports, en ny web-tv-tjeneste for direktesendt sport på nett. Inntil ti Premier League-kamper i uken vil være tilgjengelig på C Sports.

- Med C Sports vil CANAL+ rendyrke en sportssatsning på web-tv. Gjennom C Sports vil vi nå ut til enda flere med våre sportsrettigheter og det er fantastisk å også kunne tilby Premier League i tillegg til de øvrige attraktive rettighetene, sier Johan Kleberg, viseadministrerende direktør for CANAL+ Norden.

C Sports vil tilby de samme kampene som vises på CANAL+ sine tv-kanaler, med de samme kommentatorene. Enkeltkamper fra Premier League vil koste kr 159,- pr. kamp.

C Sports er CANAL+ sin nye web-tv-satsing på sport, hvor man kan kjøpe og se kamper direkte. C Sports kan tilby en rekke sport i tillegg til Premier League, som bl.a. La Liga, Eredivisie, Serie A, Carling Cup, Elitserien, Allsvenskan, DTM, Speedway og Formel 3.

Sendeplan for Premier League på C Sports web-tv kommende helg:
Lørdag 3. oktober kl. 18.25 Manchester United - Sunderland
Søndag 4. oktober kl. 14.25 Arsenal - Blackburn
Søndag 4. oktober kl. 16.55 Chelsea - Liverpool

Se mer informasjon om tjenesten og komplett sendeplan på csports.no.