Kuyt frykter ikke City

Dirk Kuyt ser at Manchester City handler stort på overgangsmarkedet, men tror at Liverpool havner foran på tabellen. Nederlenderen håper på ligagull. Glad for kjøpet av Johnson. OPPDATERT

Manchester City har handlet inn Gareth Barry (£12M), Roque Santa Cruz (£18M) og Carlos Tevez (£25M), og Eastlands-klubben linkes daglig til enda flere spillere. Dirk Kuyt ser likevel ikke City som noen stor trussel i Premier League foreløpig.
- De har kjøpt noen gode spillere, men vi er komfortable med troppen vår og spillerne våre. Vi har tro på at vi kan spille bedre enn Manchester City denne sesongen, uttaler Kuyt.

- Man ser hva som skjer der, og man tenker: "Når vil de stoppe?" Vi ser på Manchester City og hvem de kjøper.

- Hver dag ser det ut til å være en ny spiller som signerer, men vi får se hva som skjer i sesongen.

- Kanskje kan de kommer blant de topp fire, men vi må sørge for å havne foran dem. Vi ønsker å ta et steg opp etter forrige sesong.

Dirk Kuyt håper ta ligagullet havner på Anfield i 2010, og er svært fornøyd med kjøpet av Glen Johnson.
- Dessverre vant vi ingen trofeer forrige sesong, men dersom vi kan holde laget sammen og det faktum at vi har hentet Glen Johnson, kan det forhåpentligvis bety at vi kan ta et steg høyere.

- Jeg synes at Glen allerede har vist at han er en veldig god spiller i Premier League og for Englands landslag. Når man henter inn en som han, vet man at man får kvalitet.

Dirk Kuyt har nylig kommet til enighet om en 2-års forlengelse av kontrakten, og han vil svært gjenre gjøre det bedre enn i 2008/09.
- Hver spiller må forsøke å gjøre det bedre enn sist sesong. det er målet mitt. jeg var fornøyd med hvordan jeg spilte forrige sesong. Dersom vi skal oppnå noe, må vi gjøre det bedre.

- Vi må være ambisiøse. Dette kan bli spennende tider.