Kuyt gir ikke opp troen på ligagull

Dirk Kuyt nekter å gi opp drømmen om ligagullet. Nederlenderen vet det kan snu fort i fotball. Rafael Benítez hyller tomålsscoreren fra Hull-kampen.

Liverpool har kun fire kamper igjen å spille, og tiden er i ferd med å renne ut for å ta igjen Manchester United. Dirk Kuyt føler at merseysiderne ennå kan vinne ligaen selv om de røde djevlene har tre poengs forsprang og én kamp til gode.
- Vi gir ikke opp. På tirsdag spilte vi meget bra, men gjorde for mange feil. Det skjer av og til i fotball. Men vi måtte ta fatt på neste oppgave, sier Kuyt til Liverpool Daily Post.

- Vi spilte ikke bra mot Hull, men det positive er at vi viste viljestyrke og holdt det gående til vi fikk tre poeng. Vi skal fortsette å kjempe om Premier League. Alt vi kan gjøre er å vinne kampene våre.

- Det viktige er hva som ligger i våre hender nå - neste kamp mot Newcastle - og vinne alle våre kamper. Vi må fortsette å vinne kampene våre. Forhåpentligvis vil det skje et mirakel. Jeg tror på mirakler innen fotballen. Jeg har absolutt sett merkeligere ting skje i fotball.

Dirk Kuyt feiret sin 100. Premier League kamp med to nettkjenninger på KC Stadium.
- Å score flest mål er ikke det viktigste. Vi ønsker å vinne ligaen. Til syvende og sist er vi bare på 2.plass. Vi skal gjøre alt vi kan i våre fire gjenstående kamper. Så får vi se hva som skjer.

- Man må gi alt som et lag. Vi har et flott lag. Vi skal kjempe helt til slutt og se hva som skjer når siste spilledag i sesongen kommer.

- United må feile for å gjøre det interessant. Så fort de avgir poeng, vil presset ligge på dem igjen. Vi må bare vente og se, og holde fokus på oss selv.

Rafael Benítez hyller nedelenderen.
- Kuyt er en fantastisk proff. Han jobber alltid hardt for å score. Han var veldig positiv, og vi er alle fornøyde med ham.