Kuyt lot seg imponere av Real

Dirk Kuyt lot seg imponere av Real Madrids oppvisning mot Real Betis. Pepe tror han kan stoppe Fernando Torres.

Dirk Kuyt tror at Real Madrid kan beseires på Santiago Bernabeu onsdag kveld, men ble imponert over Madrid-klubbens spill i helgen.

- Vi må nå fokusere på den store kampen i Madrid, og konsentrere oss om å få et godt resultat her. Klarer vi det, vil det gi oss selvtilliten vi trenger i sesonginnspurten, mener nederlenderen.

- Uansett form i ligaen, så virker det som vi klarer å levere gode kamper i Champions League. Madrid blir en tøff motstander, så vi må være klare for oppgaven. Jeg tror vi kan reise dit å få med oss et positivt resultat, sier han til Press Association.

- Jeg så Real Madrid score seks mål mot Real Betis på TV på lørdag. De spilte utmerket. Jeg prøver alltid å se kampene deres når jeg har muligheten, da de leverer kvalitetsfotball.

- Vi frykter dem ikke. Når du er videre fra gruppespillet i Champions League er det bare gode lag igjen. Dette blir en fantastisk kamp for oss. Jeg har aldri spilt på Bernabeu før. Dette er en bane på listen min over baner jeg ønsker å spille på, og nå får jeg sjansen. Det i seg selv er et incentiv til å gjøre det bra og spille opp mot mitt beste.

- Klarer vi å få med oss et godt resultat, vil det gi oss et løft. Det er hva vi ønsker. Vi vet vi er i stand til å slå lag av Real Madrids kaliber. Det har vi vist denne sesongen. Vi har slått Chelsea to ganger, og vi har slått Manchester United. Så vi vet vi kan klare det. Vi må bare være klare for oppgaven.

- Santiago Bernabeu er en bane jeg alltid har ønsket å spille på, akkurat som Nou Camp var det. Vi slo Barcelona der, noe ingen ventet, så vi vet vi kan slå Real Madrid også.

Pepe er klar for duellen mot Torres
Real Madrid-forsvarer Pepe tror at nøkkelen til å beseire Liverpool ligger i å stoppe Fernando Torres.

- Jeg tror Liverpool kommer til Madrid for å forsvare seg, så vi må være veldig fokuserte og ikke miste ballen når vi presser høyt, slik at vi gir deres beste spillere rom, sier Pepe til Marca.

- Jeg ser frem til duellen med Fernando Torres, og jeg tror jeg må kommunisere mye med Cannavaro for å organisere forsvaret. Men jeg tror vi kan stoppe ham, legger han til.

- Torres er en stor spiller med utrolige kvaliteter. Han er sterk og rask, og vi må spille opp mot vårt beste og prøve å ligge i forkant av hva han tenker å gjøre, avslutter Pepe.