Kuyt og Babel blant 25

Dirk Kuyt og Ryan Babel er med i Nederlands foreløpige tropp til privatlandskamp mot Tunisia. Alonso linket til Atletico Madrid. Bolton venter Liverpool eller Chelsea i juniorcupen.

To røde med for de oransje
Nederland har tatt ut en foreløpig tropp på 25 spillere til privatlandskampen mot Tunisia 11.februar. Dirk Kuyt og Ryan Babel er med i troppen som vil bli trimmet ned til det endelige uttaket 6.februar.



Atletico jakter Liverpool-spillere
I en heller spekulativ artikkel i den spanske AS blir det hevdet at Xabi Alonso er øverst på ønskelisten til Atletico Madrid, som søker en sentral midtbanespiller. Avisen hevder at prisen på Alonso er 18 millioner euro, men at en mulig overgang kun synes aktuell etter denne sesongen.

Avisen spekulerer også i at dersom Rafael Benitez skulle forlate Anfield innen neste sesong vil det være lettere å sikre seg spanske spillere som holder til i den røde delen av Merseyside. Både Pepe Reina og Alvaro Arbeloa skal også være i søkelyset til Atletico.


Semifinalemotstander klar
Liverpool møter Chelsea i en interessant kvartfinale i den nasjonale juniorcupen torsdag 5.februar. Kampen spilles på Anfield og vises på Liverpools hjemmeside. Vinneren av dette oppgjøret vil møte Bolton i semifinalen, etter at de slo ut Nottingham Forest tidligere i uken.