Kuyt optimist foran 2009/10

Dirk Kuyt drømmer om å vinne Premier League med Liverpool. Og helst vil han gjøre det allerede i 2009/10. Nå ønsker han å bygge videre på fjorårets andreplass, og ta steget til topps.

- Gjennom hele min karriere har jeg alltid satt meg mål som jeg har drømt om, og så langt har jeg oppnådd disse målene. Jeg slutter ikke å drømme før jeg oppnår det jeg ønsker med Liverpool, og det er ligatittelen, slår Kuyt fast til LFC Magazine.

Liverpool tapte bare to ligakamper i hele fjor, og vant to ganger i ligaen både mot Manchester United og Chelsea. Likevel holdt det ikke til gull.

- Vi kan være stolte over prestasjonene og spillet vi leverte i fjor. Vi kan gå med hodet høyt hevet. Vi slo de største lagene, Manchester United og Chelsea, i begge ligakampene mot dem. Man kan peke på for mange uavgjortkamper på hjemmebane, men vi må bare lære av det, ettersom vi er et ungt lag, sier nederlenderen.

- Vi har en god følelse nå, og er sterke i troen på at vi kan nå våre mål, da det er mye kvalitet i troppen og vi viser fremgang, legger han til.

- Laget blir stadig mer rutinert, og mange har skrevet under langtidskontrakter, noe som er viktig. Viktige spillere takket ja til forlengede kontrakter i sommer, og vi tror alle at vi kan ta del i noe stort. Troen er tilstede, slår 29-åringen fast.

- Liverpool er en berømt klubb, og en av de største i verden. Du ønsker å få ta del i denne klubbens fenomenale historie så lenge som mulig. Jeg er stolt over hvert år jeg får være i denne klubben. Hvert år må du kjempe for plassen din, og hvert år kommer det inn bedre og bedre spillere som ønsker å ta plassen din. Jeg er stolt over at jeg fortsatt er her, og at jeg har en ny kontrakt, avslutter spilleren som nå er kontraktfestet til Anfield-klubben til 2012 etter å ha forlenget avtalen sin med to år i sommer.