Kuyt spilte en omgang

Dirk Kuyt spilte en omgang mot Australia, før han ble erstattet av Ryan Babel. Sunderland uten McCartney, men skriver kontrakt med Zenden? Tap for Chris Mavinga.

Dirk Kuyt startet dagens privatlandskamp for Nederland i Australia, trass i at han ikke har trent skikkelig den siste uken grunnet en ankelskade. Han fikk en god sjanse like før pause, men satte headingen over. Kuyt ble byttet ut til fordel for en annen Liverpool-spiller, Ryan Babel, i pausen. Kampen i Sydney ble målløs, selv om Nederland var det førende laget og hadde fortjent seieren. Tidligere Liverpool-spiller Harry Kewell spilte hele matchen for hjemmelaget.

McCartney må stå over mot Liverpool?
Sunderland-manager Steve Bruce fikk dårlige nyheter i går. Forsvarsspilleren George McCartney står nemlig i fare for å miste kampen mot Liverpool om en uke, grunnet en skade i foten. McCartney måtte i går trekke seg fra Nord-Irlands VM-kvalifiseringskamp mot Tsjekkia på onsdag. Sommerkjøpene John Mensah og Paulo Da Silva kan være aktuelle erstattere på McCartneys backplass.

Sunderland må også klare seg uten Kiearan Richardson mot Liverpool. Han ble som kjent utvist mot Manchester United i forrige kamp.

The Black Cats kan imidlertid komme til å få en forsterkning i den tidligere Liverpool-spilleren Boudewin Zenden innen neste helg. Hollenderen tror nemlig han skal klare å spille seg til en kontrakt på Stadium of Light. 33-åringen er Bosman-spiller og står fritt til å skrive under for en ny klubb når som helst. Han har nå trent med Sunderland i en uke, og er optimist med tanke på å bli i klubben.

- Jeg har trent med Sunderland i en uke nå, og vil trene her i minst en uke til. For øyeblikket er det ikke så mye folk på trening på grunn av landskampavbrekket, men det forhindrer ikke meg fra å jobbe hardt. Det er store navn i klubben som Malbranque, Bent og Richardson, uttaler Zenden til France Football.

- Jeg vil få vite om jeg får kontrakt med klubben mot slutten av neste uke. Den sportslige ledelsen virker interessert, men ønsker å se hvilken fysisk tilstand jeg er i. Jeg har trent hele tiden etter at jeg forlot Marseille. Jeg har faktisk trent seks ganger i uken helt siden i sommer. Dette er en fin klubb, godt organisert med gode fasiliteter, avslutter hollenderen.

Tap for Mavinga
Liverpools Chris Mavinga spilte hele kampen da Frankrike U19 tapte 4-2 for Nederland U19 i en privatlandskamp i Werkendam i går. Stillingen ved pause var 3-1 til hjemmelaget.