Kuyt tror på seier på Old Trafford

Dirk Kuyt er høyt oppe etter maktdemonstrasjonen mot Real Madrid, og tror at Liverpool også kan slå Man Utd. Ikke minst fordi Steven Gerrard og Fernando Torres virker å være i kjempeslag.

Dirk Kuyt er optimist etter Liverpools fantastiske forestilling mot Real Madrid tirsdag kveld. Nå tror hollenderen at Manchester United kan beseires på Old Trafford på lørdag også.

Intet lag i Premier League har tatt så mye som ett poeng på Old Trafford siden Newcastle klarte 1-1 i serieåpningen. Liverpool trenger utvilsomt tre for fortsatt å kunne drømme om ligatittelen.

- Å slå Real Madrid 4-0 på Anfield må være et av våre beste resultater på mange år, og dermed har vi fått en vitamininnsprøytning foran lørdagens kamp. Det var en perfekt forestilling og et perfekt resultat foran en slik storkamp. Resultatet mot Madrid beviser at vi er i stand til å slå alle de beste, uttaler Kuyt til Daily Mail.

- United er et veldig godt lag, men det er Real også. Når man også tar med i betraktningen hva vi allerede har utrettet mot United og Chelsea tidligere i sesongen, beviser det at vi kan slå våre argeste rivaler, legger han til.

- Jeg tror vi kan oppnå et godt resultat på lørdag. United spiller virkelig bra, spesielt på hjemmebane, men vi må ta alle poengene og vil gi alt. Tittelkampen vil være over om vi taper, men klarer vi å vinne vil det sende ut et budskap større enn det vi ga i Real-kampen. Vi vil fortsatt ha et stykke frem, men det kan vi tenke på senere. Alt som betyr noe nå er å vinne på lørdag.

- Seieren over Real kan tilskrives en fenomenal laginnsats, men Steven Gerrard og Fernando Torres var helt utrolige. Klarer de å opptre på samme måte mot United, vil vi ha gode sjanser til å vinne. Det er leit for oss at disse to spillerne har slitt med skader i store deler av sesongen. De utgjør en utrolig duo som produserer mange mål. Klarer de å holde seg skadefrie resten av sesongen, vil det øke våre sjanser både i ligaen og Champions League betraktelig, avslutter Kuyt.