Kuyts agent venter på kontraktsforslag

Dirk Kuyts agent forventer at hans klient vil bli tilbudt ny kontrakt med det aller første. Peter Gulacsi roses opp i skyene av Hereford-forsvarer.

Etter at Rafael Benitez nå har skrevet under en ny langtidsavtale med Liverpool, forventer Dirk Kuyts agent at Liverpool-manageren tar kontakt med ham med det aller første. Kuyt vil som kjent kun ha ett år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben til sommeren.

- Dersom Rafael Benitez ønsker å beholde Dirk Kuyt, vil han ta kontakt. Så får vi vurdere det tilbudet som eventuelt måtte komme, sier agent Jansen til The Guardian.

Gulacsi roses opp i skyene
Liverpools utlånte keeper, Peter Gulacsi, har gjort det svært bra i Hereford United. Nå roses han opp i skyene av lagkameraten Josh Gowling. Gulacsi har så langt spilt åtte kamper for Hereford, og vil fortsette på Edgar Street ut sesongen.

- Peter er en keeper i landslagsklasse. Han er Liverpool-spiller, og en stor tilvekst til vår tropp. Han har gjort noen fantastiske redninger for oss. Når man har en slik keeper bak seg, har man en sjanse selv om man gjør en defensiv feil, sier forsvarer Gowling til Hereford Times.