Kyrgiakos ut med kneskade

Kyrgiakos ble byttet ut med en kneskade før pause da Hellas sikret plass i play-off. Torres ubenyttet reserve. 90 minutter for Agger, Benayoun, Johnson og Mihaylov. VM-billett for Slovakia.

Sotirios Kyrgiakos måtte forlate banen allerede etter 44 minutter. Ifølge det greske fotballforbundet skal grunnen være en kneskade. Hellas vant 2-1 mot Luxembourg hjemme i Athen. Ettersom Sveits tok ett poeng mot Israel, blir det kun play-off på grekerne. Yossi Benayoun spilte samtlige minutter i det målløse oppgjøret i Basel, men blir nå hjemmesitter under VM i Sør-Afrika. Israel endte til slutt på 4.plass i gruppe 2.

De store samtaleemnene sett med røde øyne før kveldens VM-kvalifiseringsrunde var om Daniel Agger og Fernando Torres kom til å få spilletid. Agger har nettopp returnert fra ryggskade, men var på banen samtlige minutter i helgen. Midtstopperen fikk igjen 90 minutter da Danmark overraskende tapte 0-1 hjemme mot Ungarn. 24-åringen ble kåret til Danmarks beste av juryen på stadion.

Fernando Torres er ennå ikke 100% klar av et lyskeproblem. Spissen var ubenyttet reserve i Spanias 5-2-sier mot Bosnia & Hercegovina i Zenica. Albert Riera fikk 90 minutter. Spania har dermed vunnet alle kampene i VM-kvalifiseringen.

England tok oppsriftsmessig tre nye poeng. Glen Johnson spilte samtlige minutter i 3-0-seieren mot Hviterussland på Wembley.

Utlånte Nikolai Mihaylov fikk sjansen mot Georgia i førstekeeper Dimitar Ivankovs skadefravær, men måtte slippe to baller over streken, den ene fra straffemerket. Likevel ble det hjemmeseier 6-2 i Sofia. Manchester Uniteds Dimitar Berbatov scoret hattrick.

Slovakia, uten suspenderte Martin Skrtel, er klar for VM for første gang etter seier 1-0 mot Polen i Chorzow. Tidligere på dagen sikret Ukraina en plass i play-off med en enkel 6-0-seier i Andorra.

Skjebnekampen Uruguay-Argentina og det betydningsløse oppgjøret Brasil-Venezuela sparker i gang ved midnatt. Javier Mascherano starter for Argentina, mens Emiliano Insúa ikke er i kamptroppen. Brasil har et par spillere suspendert, og Lucas Leiva har denne gang fått tillit av landslagssjef Dunga. Vi kommer tilbake med oppdatering fra disse kampene i natt eller i morgen tidlig.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Tap for Kacaniklic

Sverige U19 klarte heller ikke denne gang å finne veien til nettaskene. De vant skuddstatistikken 14-10, men Ukraina U19 gikk seirende ut i den siste EM-kvalifiseringskampen. Alexander Kacaniklic spilte hele kampen i Uddevalla. Svenskene endte på 4.plass i gruppe 12 med to poeng og 0-1 i målforskjell, og klarte dermed ikke vanemetn til eliterunden.
- Vi gjør ingen mål på tre kamper, det er underkjent. Vi er litt bedre enn motstanderen i hver kamp, i dag mye bedre, men vi gjør ikke mål, sier landslagssjef Ulf Svensson.

Seier for Frankrike U19
Etter tap mot Nederland og Belgia slo Frankrike tilbake i dagens privatlandskamp mot Belgia. Det franske U19-landslaget vant 2-1 i Waasland, men det har foreløpig ikke fremkommet om Chris Mavinga var involvert. Midtstopperen ble byttet ut 14 minutter etter at han hadde kommet inn mot samme motstander på mandag.