Landslagsoppdrag for flere av ungdommene

Flere av Liverpools lovende unggutter skal spille landskamper den kommende uken. Andriy Voronin håper på en ny sjanse i Liverpool. Nicky Rizzo skifter beite i Australia.

En rekke av Liverpools unge spillere er tatt ut til landslagsoppdrag denne uken. David N'Gog skal i aksjon for Frankrike U21 borte mot Tunisia U21 på onsdag. Samme dag skal Peter Gulacsi skal ut i ny U20-kamp med Ungarn i "Adriater-cupen". Denne gang mot Italia.

Astrit Ajdarevic er ny mann i Sveriges U19-tropp til en turnering på La Manga. Svenskene møter Norge i kveld, Polen på onsdag og Portugal på fredag. Vincent Weijl er satt på standby til Nederland U19 som møter Belgia på onsdag. Christoper Buchtmann er tatt ut til to privatlandskamper for Tyskland U17, mot henholdsvis Luxemburg 14.februar og Skottland 18.februar.

Voronin utelukker ikke Liverpool-retur
Utlånte Andriy Voronin hinter i dag om at han er interessert i å returnere til Liverpool, for å forsøke å spille seg inn på laget til de røde foran neste sesong. Ukraineren er som kjent lånt ut til Hertha Berlin for hele inneværende sesong.

- Det har ikke vært noen form for samtaler mellom meg, min agent og Hertha-sjef Dieter Höness ennå. Vi ønsker nå samtaler med Hertha raskt. Jeg vet at min agent nylig snakket med Liverpool, sier spissen til tyske Bild.

- Jeg har fortsatt kontrakt med Liverpool. De har akkurat solgt Robbie Keane. Inntil han ankom i sommer fikk jeg spilletid for dem. Nå har Liverpool for få spisser. Jeg kan godt tenke meg å fortsette i Hertha, men selv om jeg skulle returnere til Liverpool vil jeg yte maks for Hertha til siste slutt, avslutter han.

Rizzo skifter klubb
Midtbanespilleren Nicky Rizzo, som i sin tid fikk kamper for Liverpools reservelag, har skiftet beite i den australske ligaen. Australske medier melder om en overgang fra Perth Glory til Central Coast Mariners.