Lee tiltalt av FA

Sammy Lee har blitt tiltalt av FA for upassende oppførsel mot slutten av Tottenham-kampen. Han har frem til 26.august å svare på anklagen. Høring i løpet av tre til fire uker.

Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter at assistentmanager Sammy Lee har blitt tiltalt for upassende oppførsel. Tiltalen er relatert til Lees oppførsel overfor fjerdedommer Stuart Attwell i Liverpools kamp mot Tottenham på White Hart Lane 16.august.

Sammy Lee har frem til 26.august å svare på anklagen som skal behandles under de nye retningslinjene som gjelder lovovertredelser i det tekniske området. Under de nye bestemmelsene vil managere og andre klubbrepresentanter møte til høring i løpet av tre til fire uker etter lovovertredelsen. Dette systemet gjelder kun klanderverdig oppførsel i teknisk område, ikke andre saker som involverer kommentarer gjort til media.

Lee ble bortvist fra laglederbenken av dommer Phil Dowd mot slutten av kampen mot Tottenham. Protestene var høylytte da Andriy Voronin ble lagt ned i Tottenhams straffefelt uten at Phil Dowd pekte på straffemerket.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.