Lettet Agger

Daniel Agger er glad for endelig å ha kommet til enighet med Liverpool om en kontraktsforlengelse på fire år. Ikke lenge før spilleren setter navnetrekket sitt på avtalen.

Daniel Agger er lettet over at spekulasjonene rundt hans fremtid nå er over. Midtstopperen har ennå ikke signert en ny kontrakt, men spilleren har kommet til enighet med Liverpool om betingelsene i en avtale som vil binde ham til klubben frem til 2014.
- Vi er tett på nå. Jeg er selvsagt glad for å bli i Liverpool fordi jeg har jobbet for dette de seneste par årene, sier Agger til Liverpool Echo.

- Jeg har ennå ikke signert, men vi har kommet til enighet om noen saker. Vi er nærme nå.

- Alle har vært i en slik situasjon, og du vet hvor hardt det kan være. Det har vært frustrerende, men vi har fortsatt med å jobbe.

- Som spiller er det viktig å ha managerens tillit. Hvis du ikke har det, da er du trolig ikke i den rette klubben.

Daniel Agger er svært godt fornøyd med 3-0-seieren mot Newcastle.
- Vi visste før kampen at vi måtte ha tre poeng, og det er akkurat det vi fikk. Jeg tror vi har prestert bra i det siste. Alt vi kan gjøre nå er å vinne kampene våre. Vi kan ikke gjøre mer enn det.

- Vi var litt uheldige som ikke scoret flere enn vi gjorde. Jeg synes det hadde gjort seg med flere fordi du vet aldri hvordan sesongen vil ende. Målforskjellen kan fremdeles bli viktig.

- Det andre positive var at vi holdt nullen. Etter vår standard har vi sluppet inn for mange i de seneste kampene.